Περίεργα ονόματα

Τα περίεργα ονόματα μας αρέσουν πολύ διότι φανερώνουν τη φαντασία που έχουν κάποιοι γονείς και σκέφτονται πως θέλουν το παιδί τους να ξεχωρίζει! Βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι μπαμπάδες και μαμάδες που μπορούν να “καταστρέψουν” τις πρώτες μέρες του σχολείου σε ένα παιδί λόγω ενός ονόματος!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ένα ζευγάρι στη Γαλλία υποδέχτηκε τον Σεπτέμβριο το μπέμπη τους και αποφάσισαν να του δώσουν το όνομα το Άδη, του αρχαίου Έλληνα θεού ο οποίος ήταν ο βασιλιάς του Κάτω κόσμου και των νεκρών.

Η Kristina Desgres και ο Rodrigo Velasquez από το Saint-Malo, θέλησαν να δώσουν το όνομα αυτό στο παιδί τους διότι τους άρεσε και δεν το συνέδεσαν με όλα αυτά που πρεσβεύει ο θεός. Όμως, οι γαλλικές αρχές είχαν άλλη άποψη και άσκησαν βέτο στη χρήση του ονόματος.

Σύμφωνα με τη daily Mail, αφού κατέθεσαν τα σχετικά χαρτιά, είδαν πως οι αρχές αρνήθηκαν να υποβληθεί το συγκεκριμένο όνομα στα αρχεία.

Οι γαλλικές αρχές έχουν το δικαίωμα να μη δεχτούν την ονομασία που έχουν επιλέξει γονείς για τα παιδιά τους για να μπορέσουν να προφυλάξουν τα παιδιά και απαιτούν από τους γονείς να βρουν άλλο όνομα! Και όμως!

Τσέκαρε και αυτά: