Περίεργα

Έχεις συνηθίσει να ακούς και να διαβάζεις περίεργα πράγματα τα οποία συμβαίνουν σε τούτο τον πλανήτη που ζούμε, αλλά σίγουρα εκπλήσσεσαι με διάφορα περιστατικά τα οποία κάνουν απροειδοποίητα την εμφάνιση τους.

Η τραγουδίστρια Brocarde έχει ανακοινώσει πριν από καιρό πως παντρεύτηκε το φάντασμα που την επισκέφτηκε ένα βράδυ στα ξαφνικά, στο δωμάτιο της! Και το όνομα αυτού, Edwardo!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O φανταστικός Ed, που λες, είπε το “ναι” στη μαυροφορεμένη νύφη του και όπως ήταν αναμενόμενο, το ζευγάρι πήγε και μήνα του μέλιτος!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brocarde (@brocarde)

Η Brocarde επέλεξε το νησί Βarry κοντά στην Ουαλία για να γιορτάσει με το “φάντασμα-σύζυγο” την ένωση τους αλλά εκείνος είχε άλλες διαθέσεις και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καταστρέψει όλα όσα είχε ετοιμάσει η νύφη.

Σύμφωνα με όσα είπε η τραγουδίστρια στη Daily Star, ο Edwardo, ήθελε να δείξει πως είναι παθιασμένος και την έριξε στην άμμο και της έχωσε ένα χωνάκι παγωτό στο πρόσωπο ενώ εκείνη ήθελε απλά να το μοιραστεί μαζί του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brocarde (@brocarde)

“Ο άνδρας μου ήταν πάντα απρόβλεπτος” δήλωσε η τραγουδίστρια και εμείς ακόμη δεν ξέρουμε πως να διαχειριστούμε ένα από τα πιο περίεργα και ιδιαίτερα πράγματα που γράψαμε σήμερα!

Τσέκαρε και αυτά:

Χριστούγεννα 2022 : Οι εγκαταστάσεις στο “Νιάρχος”

Χριστούγεννα 2022 : Πώς να κάνεις ένα καλό πάρτι