Περίεργα

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι ερωτεύονται περίεργα αντικείμενα, όπως βαγόνια, φράχτες και άλλα πολλά! Και επιλέγουν να τα “αποκαταστήσουν” συνάπτοντας γάμους με χορούς και πανηγύρια!

Η Meirivone Rocha Moraes από τη Βραζιλία  ερωτεύτηκε μια ανδρική κούκλα, την οποία της σύστησε η μητέρα της και αμέσως η καρδιά της σκίρτησε!

H 37χρονη γνώρισε τον Μαρσέλο, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκαν ενώ στο γαμήλιο γλέντι χόρεψε με την ψυχή της ενώ η κούκλα στεκόταν σε ένα σημείο.

Μάλιστα, η γυναίκα αποφάσισε πώς ήθελε να κάνει οικογένεια με τον Μαρσέλο και ισχυρίζεται πώς έμεινε έγκυος και γέννησε μέσα σε 35 λεπτά ένα κουκλάκι το οποίο κράτησε στην αγκαλιά της και περιέγραψε στον κόσμο πως ένιωσε όλο τον τοκετό! Καταλαβαίνεις πώς είναι όλο λάθος αυτό που συμβαίνει!

Σε ένα βίντεο στο TikTok εκμυστηρεύτηκε στους 1.6 εκατομμύρια ανθρώπους που την παρακολούθησαν, πώς ο Μαρσέλο – άκουσον, άκουσον –  την κερατώνει!

Περίεργα – Η καταρρακωμένη Meirivone, είπε χαρακτηριστικά :

“Έμαθα μέσω ενός φιλικού προσώπου πως είδε τον Μαρσέλο να μπαίνει σε ένα μοντέλ με μια άλλη γυναίκα ενώ βρισκόμουν στο νοσοκομείο για τρία βράδια, καθώς ο γιος μας (το κουκλάκι) είχε κολλήσει έναν ιό. Νόμιζα πώς έλεγε ψέμματα αλλά κοίταξα το κινητό του και είδα συνομιλίες. Αρνήθηκε τα πάντα ο Μαρσέλο και ζητά συγχώρεση”. 

Μάλιστα , ανέφερε πως :

“Πρέπει να μιλήσω μαζί του έτσι ώστε να αποφασίσει μια και καλή ότι δε θα ξανά απιστήσει και πως αν το κάνει μια ακόμη φορά, δε θα τον συγχωρήσω γιατί είμαι βαθιά πληγωμένη”. 

Αυτά που λες…

Τσέκαρε και αυτά : 

Συνταγές : Η πανεύκολη μακαρονάδα της Bella Hadid

Τζίμι Φάλον : Τον “πέθαναν” στο Twitter