Περίεργα

Ένα από τα πιο περίεργα πράγματα που πληροφορηθήκαμε είναι πως υπάρχουν γυναίκες οι οποίες πρωταγωνιστούν σε ερωτικές ταινίες οι οποίες πωλούν τα σωματικά τους υγρά και τα χρησιμοποιημένα τους εσώρουχα σε θαυμαστές! Πόσα να αντέξουμε πια!

Ένα σάιτ το οποίο ονομάζεται Fans Utopia, βοηθά γυναίκες και άνδρες οι οποίοι εργάζονται στη βιομηχανία του πορνό, να πουλήσουν τα υγρά και μάλιστα, προσφέρουν ειδικά φιαλίδια για να είναι πιο… ευπαρουσίαστα!

Σύμφωνα με τη Daily Star, οι γυναίκες και οι άνδρες που κάνουν αυτή την κίνηση, έχουν δεχτεί πολλές προτάσεις από τους θαυμαστές τους και έτσι έχουν προβεί σε αυτή τη νέα πώληση που ίσως να αυξήσει τα νούμερα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Μια πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, η Νατάσα δήλωσε πως θέλει οι αγοραστές να παίρνουν την ουσία που την καθορίζει σαν ερωτικό ον και πως θέλει να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για να απογειώσει τη φαντασία τους!

Μάλιστα, οι πελάτες πέρα από τα σωματικά υγρά – τι άλλο θα δούμε αλήθεια – ζητούν τρίχες, εσώρουχα, ρούχα, κομμένα νύχια ποδιών και άλλα σιχαμένα πράγματα μόνο και μόνο για να νιώσουν κοντά με τα αγαπημένα πρόσωπα που τους χαρίζουν απογειωτικές, προσωπικές στιγμές!

Να δούμε τι άλλο θα σκεφτεί ο κόσμος για να μπαίνει στις “λίστες” με τα πιο περίεργα πράγματα στον κόσμο! Ας ελπίσουμε πώς δε θα είναι βέβαια τόσο αηδιαστικά όσο αυτό που κάνουν οι άνθρωποι που μοιράζουν τα σωματικά τους υγρά δεξιά και αριστερά.

Τσέκαρε και αυτά : 

FORMULA 1 : Που θα δεις το Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι

Diy Χριστουγεννιάτικες ιδέες : Συσκευασία δώρου “ελαφάκι”