Περίεργα

Συνεχίζουν να κάνουν την εμφάνιση τους στο TikTοk τα περίεργα βίντεο και μια μητέρα αποφάσισε να μας “καταστρέψει” την υπέροχη εικόνα που έχουμε για ένα από τα πιο υπέροχα εδέσματα στον κόσμο, τη νουτέλα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μια μητέρα η οποία εκπαιδεύει τους γονείς μέσω του TikTok να μάθουν στα παιδιά τους να χρησιμοποιούν το γιο-γιο, χρησιμοποίησε δυο μπαλόνια και νουτέλα για να τους δείξει πώς πρέπει να σκουπίζουν τα οπίσθια τους αφού έχουν ενεργηθεί.

Η Αμάντα Τζένερ δίνει οδηγίες βάζοντας δυο μπαλόνια σε ένα καρεκλάκι και τα γλείφει με νουτέλα σαν να είναι κόπρανα! Και κάπως έτσι ήρθε η αηδία στο μυαλό μας.

@mycarrypotty Here’s a fun, effective way to teach your little ones how to wipe their bottoms 💩 This is an important skill to teach your little ones, especially before they start school ✨ Practise makes perfect! Let me know in the comments if you’ve given this hack a go! 🙌#pottytraining #balloonhacks #pottytraininghack #positiveparenting #nutel ♬ FEEL THE GROOVE – Queens Road, Fabian Graetz

Πρόκειται για ένα hack το οποίο σκέφτηκε για να μάθει στα παιδιά πώς μπορούν να σκουπίζονται μετά την τουαλέτα. Αλλά δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσει νουτέλα γιατί μας έφερε στο μυαλό άλλα πράγματα τα οποία σίγουρα δε θέλαμε.

“Θα χρειαστείτε δυο μπαλόνια και νουτέλα”, είπε και οι χρήστες που την ακολουθούν δεν μπορούσαν να διαχειριστούν το γεγονός πώς χρησιμοποίησε αυτό το υλικό το οποίο έχει λατρευτεί από χιλιάδες.

Αχ, αυτές οι μανούλες κάποιες φορές βρίσκουν πολύ περίεργα πράγματα!

Τσέκαρε και αυτά: