Περίεργα

Ο κόσμος των ραντεβού και των σχέσεων μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πολύ περίεργα πράγματα και ο ρομαντισμός έχε αρχίσει να αργοσβήνει για πολύ ιδιαίτερους λόγους.

Μια γυναίκα δέχτηκε ένα πολύ περίεργο μήνυμα στο κινητό της ένα πρωί και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που της έγραφε ο άνθρωπος με τον οποίο είχε έρθει κοντά και είχαν βγει ραντεβού.

Η σχέση που είχαν δημιουργήσει δεν ήταν αυτό που λέμε “σοβαρή” αλλά έκαναν πράγματα μαζί και περνούσαν καλά. Ωστόσο, το πρόσωπο με το οποίο έβγαινε της έστειλε ένα μήνυμα στις 7 το πρωί λέγοντας πως θέλει να χωρίσουν γιατί ένα από τα υλικά που πρόσθεσε σε μια πίτσα ήταν αντζούγιες και αηδίασε με την κίνηση της, με αποτέλεσμα να μην θέλει να συνεχίσει να τη βλέπει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Δεν ήξερε τι να κάνει ακριβώς όταν διάβασε το μήνυμα και μιλώντας στο Mumsnet, έγραψε :

“Ξεκινήσαμε να βλέπουμε ο ένας τον άλλον για λίγες εβδομάδες και φαινόταν πώς είναι μια καλή κατάσταση. Μου έλεγε πως θα πήγαινε για μια εξόρμηση σε λίγο καιρό και με ρωτούσε αν μπορούμε να το σχεδιάσουμε μαζί. Εγώ δεν πρότεινα ποτέ κάτι”. 

 

Στη δημοσίευση που έκανε η γυναίκα, έκανε copy paste το μήνυμα που της έστειλε και είναια απο τα πιο περίεργα που έχουμε δει! Και το μήνυμα έγραφε τα εξής :

“Γεια CH! Eλπίζω να είχε μια καλή βραδιά. Δε το βλέπω να προχωρά. Θέλω να ανοίξω τα χαρτιά μου στο τραπέζι. Το θέμα με τις αντζούγιες στην πίτσα μου προκάλεσε αηδία, χαχα. Ελπίζω να μπορέσουμε να συνεχίσουμε ως φίλοι”. 

Δεν παλεύεστε πια!

Τσέκαρε και αυτά :

Κιμ Γιονγκ Ουν : Νέα εμφάνιση με την κόρη του

Σχέσεις : Πώς θα καταλάβεις ότι σε δουλεύει