Περίεργα

Μια νεαρή γυναίκα αποκάλυψε μέσω του Tiktok ένα από τα πιο περίεργα πράγματα που της έχουν συμβεί στον τομέα των σχέσεων καθώς μια μητέρα φέρεται να την παρακάλεσε να αφήσει τον σύντροφο της (και γιο της) να απιστήσει, ως δώρο γενεθλίων.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Chantel, μια νεαρή Tiktoker, αποκάλυψε μέσω του γνωστού μέσο κοινωνικής δικτύωσης, πώς όταν ήταν έφηβη, η μητέρα του τότε συντρόφου της είχε ένα πολύ περίεργο αίτημα το οποίο την άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Οι τρεις τους είχαν βγει για να συζητήσουν για την ημέρα των γενεθλίων του σύντροφου της καθώς είχε σκοπό να γιορτάσει σε κάποιο κλαμπ αλλά η Chantel δεν μπορούσε να τον ακολουθήσει γιατί ήταν μόλις 15 ετών και στην Αυστραλία δεν επιτρέπεται να πιει κάποιος αν δεν είναι 18 ετών.

Η μητέρα του συντρόφου της, της είπε πως ο γιος της θέλει να έχει όλη την εμπειρία του κλαμπ και πως θέλει να τα φτιάχνει με κορίτσια και να πηγαίνει σπίτι μαζί τους! Πόσο άβολο!

 

@chronicallychill♬ The algorithm wouldnt like the original sound name – misc mashups

Η κοπέλα έμεινε άφωνη καθώς δεν περιμένει να ακούσει ένα από τα πιο περίεργα πράγματα στη ζωή της και τους είπε “Έχεις κοπέλα ε;”. Τότε, της πρότειναν ως λύση να του επιτρέψει να απιστήσει μόνο για τη βραδιά των γενεθλίων του!

 

Τσέκαρε και αυτά :

Πρόσωπο της χρονιάς 2022 : Ο Ζελένσκι και οι γυναίκες του Ιράν

Χριστούγεννα 2022 : Οι εγκαταστάσεις στο “Νιάρχος”