Περίεργα

Ένα από τα πιο αηδιαστικά και περίεργα βίντεο ανάρτησε στη σελίδα της στο TikTok μια γυναίκα η οποία επιλέγει να πηγαίνει σε σπίτια και να τα καθαρίζει!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η 29χρονη Άουρι Κανάνεν από τη Φινλανδία έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης με σκοπό να δείξει διάφορους τρόπους καθαρίσματος και επέλεξε να μας δείξει ένα από τα πιο αηδιαστικά ψυγεία που υπήρξαν στον πλανήτη.

Το ψυγείο που παρουσίασε είχε να ανοιχτεί για τρία χρόνια και μόλις έκανε την κίνηση να το ανάξιε,η μυρωδιά που βγήκε ήταν αβάσταχτη σύμφωνα με τα λεγόμενα της.

@aurikatariinaCalm down it’s just a fridge 😜

♬ Calm Down – Rema

Το ψυγείο είναι γεμάτο πράγματα τα οποία έχουν σαπίσει και εκείνη προσπαθεί με τα καθαριστικά της να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να κάνει τη συγκεκριμένη συσκευή να λάμψει! Και τα καταφέρνει!

Οι χρήστες του Tittok έπαθαν αμόκ με την κατάσταση του ψυγείου και στα σχόλια ανέφεραν τον θαυμασμό τους για την υπομονή που έχει η νεαρή γυναίκα ενώ κανείς δεν έχει καταλάβει τους λόγους για του οποίους καθάρισε ένα από τα πιο περίεργα ψυγεία που έχουν δει.

Χαράς το κουράγιο της θα πούμε εμείς!

Τσέκαρε και αυτά: