Περίεργα

Ένα από τα πιο περίεργα ψάρια ανακάλυψαν ερευνητές στο Monterey Bay Aquarium Research Institute και είναι άκρως ιδιαίτερο.

ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το υπέροχο αυτό πλάσμα ονομάζεται BarreLeye Fish και εντοπίστηκε από τον Τόμι Νοουλς και την ομάδα του ενώ έκαναν έρευνες για τη ζωή των τσουχτρών για την έκθεση που είχαν κάνει στο μεγάλο ενυδρείο της Καλιφόρνια.

Η ομάδα σταμάτησε την έρευνα της για να θαυμάσει το ψάρι που θεωρείται από τα πιο περίεργα στον κόσμο και τα μηχανήματα το εντόπισαν να περιπλανιέται.

Το ψάρι έχει ένα διάφανο κεφάλι μέσα από το οποίο μπορεί κάποιος να δει πραγματάκια τα οποία μπορεί να προκαλέσουν εντύπωση ή ακόμη και αηδία.

Σύμφωνα με το MBARO, το οποίο βρίσκεται στην Καλιφόρνια, το συγκεκριμένο ψάρι ζει στο σκοτεινό βυθό και είναι ένα είδος το οποίο θεωρείται μοναχικό.

Είναι από τα ψάρια που θα μπορούσε να σε σοκάρει αν το έβλεπες από κοντά αλλά δε θεωρείται επικίνδυνο για τον άνθρωπο προς το παρόν! Ωστόσο, θέλουν να το παρατηρήσουν παραπάνω για να συλλέξουν περισσότερα δεδομένα και να μάθουν περισσότερα για αυτό.

Τσέκαρε και το βίντεο : 

Τσέκαρε και αυτά: