Πολλά είναι τα περίεργα που συμβαίνουν σε αυτόν τον κόσμο και στο χώρο των τατουάζ έχουμε δει πολύ ιδιαίτερα σχέδια και τρόπους με τους οποίους οι καλλιτέχνες επιλέγουν να δημιουργήσουν!

Ο tattoo artist, Ντιν Γκόντερ στο Μάντσεστερ, κλήθηκε να αναλάβει ένα δύσκολο task καθώς ένας άνδρας του ζήτησε να δημιουργήσει σην περιοχή της κοιλιάς ένα τατουάζ το οποίο δεν περίμενε ποτέ ότι θα “χτυπήσει”.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο άνδρας του ζήτησε να φτιάξει “κοιλιακούς” στην κοιλίτσα του έτσι ώστε να δίνει την ψευδαίσθηση πως είναι γυμνασμένος.

Η διαδικασία διήρκησε δυο μέρες και σε βίντεο που δημοσίευσε η Daily mail βλέπουμε πως ο άνδρας κάθεται υπομονετικά στο κρεβάτι και δημιουργούνται οι ψεύτικοι μυς το σώμα του!

“Πάντα ήθελε κοιλιακούς αλλά δεν είναι από αυτές που πηγαίνουν στο γυμναστήριο, ούτε κάνει υγιεινή διατροφή για να μπορέσει να τους αποκτήσει” είπε ο καλλιτέχνης για τον πελάτη του!

Ο άνδρας αποφάσισε να κάνει ένα από τα πιο περίεργα τατουάζ που έχουμε δει καθώς θέλει να κυκλοφόρησε χωρίς μπλούζα το καλοκαίρι και να απολαύσει τις μπύρες του και καλό φαγητό!

Ο tattoo artist είπε πως του άρεσε πολύ που έκανε ένα τέτοιο τατουάζ γιαυό δεν το έχει κάνει στο παρελθόν αλλά δεν είνα πολύ ρεαλιστικό.

 

Τσέκαρε και αυτά: