Περίεργα

Συμβαίνουν πολλά περίεργα στον κόσμο, αλλά δεν περιμέναμε πως θα γίνουμε “μάρτυρες” μιας απίστευτα αηδιαστική σούπας που σερβιρίστηκε σε ένα ζευγάρι!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

H Eunice Lucero-Lee μοιράστηκε στο Instagram της μια σούπα την οποία παρήγγειλε με τον σύντροφο της σε ένα κορεατικό εστιατόριο στην Νέα Υόρκη και σύμφωνα με τη New York έγιναν θεατές ενός “θρίλερ” καθώς ένα ποντίκι επέπλεε στη σούπα τους!

Η πελάτισσα του μαγαζιού μοιράστηκε ένα βίντεο και εικόνες στο Instagram και είπε πως παράγγειλε ένα παραδοσιακό κορεατικό πιάτο που ονομάζεται seogogi gukbap.

Το ποντίκι που βρέθηκε στη σούπα ήταν νεκρό και κανείς δεν ξέρει αν μαγειρεύτηκε με το φαγητό ή αν έγινε επίτηδες!

Το πιάτα που παράγγειλε περιλαμβάνει υπό φυσιολογικές συνθήκες μοσχάρι, ρύζι και λαχανικά και σίγουρα δε συνοδεύεται με κάποιο ποντίκι ως εκλεκτό έδεσμα!

Η γυναίκα προειδοποίησε τον κόσμο να μην επισκεφτεί το εστιατόριο μέχρι να λυθεί το ζήτημα γιατί μπορεί να έχει κάποιο θέμα με την υγεία του!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eunice L Lee (@eunichiban)

Τα περίεργα στιγμιότυπα έχουν κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και ο κόσμος έχει πραγματικά αηδιάσει με την εικόνα που βλέπει!

To βίντεο έχει κάνει το γυρο του διαδικτύου και οι υγειονομικές αρχές έχουν ήδη επισκεφτεί το εστιατόριο για να μάθουν τι πραγματικά συμβαίνει!

Τσέκαρε και αυτά: