Περίεργα

Στο έχουμε πει πολλάκις, πως στον πλανήτη συμβαίνουν πολλά περίεργα πράγματα και υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι καθημερινά ξεπερνούν τα εσκαμμένα και μας κάνουν είτε να αηδιάσουμε, είτε να προβληματιστούμε με τον εγκέφαλο που ενδεχομένως να κουβαλάνε!

Μια γυναίκα κάνει εμφανίσεις στο TikTok και ισχυρίζεται πως η διατροφή της είναι από τις καλύτερες στον κόσμο καθώς απολαμβάνει να τώεει ώμο κοτόπουλου (δεν το γλιτώνεις το gag reflex) και διαρκώς εμφανίζεται με ένα κομμάτι κρέας στα χέρια της!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η Μίμι Γκραφ αναρτά βίντεο όπου τρώει ωμό κρέας και αναφέρει πως δεν είχε ποτέ πρόβλημα με την υγεία της! Της αρέσει γενικότερα να τρώει ωμό κρέας αλλά το κοτόπουλο είναι το αγαπημένο της!

@feralfraulein Replying to @pochacco_.official #RawLiver #rawmeatdiet #rawmeat #rawcarnivore #carnivorediet #primaldiet #rawprimaldiet #fyp #fypシ #mukbang #mukbangeatingshow #mukbangasmr ♬ original sound – Mimi

@feralfraulein More #wieiad@feralfraulein @feralfraulein @feralfraulein #ootd #fulldayofeating #rawliver #rawmeat #rawmeatdiet #primaldiet #feralfraulein #wieiadedrecovery #fyp #fypシ ♬ original sound – Mimi

Μάλιστα, κάνει και άλλα περίεργα πράγματα αφού απολαμβάνει ένα δροσιστικό ρόφημα με ωμά αυγά (αλήθεια τώρα!) και όπως έχει πει, ξυπνά καθημερινά και αποζητά το ωμό κρέας για να μπορέσει να ξεκινήσει την ημέρα της!

Η Μίμι σπουδάζει έτσι ώστε να γίνει health coach και θέλει να ενημερώνει τον κόσμο για τις ευεργετικές ιδιότητες του ωμού κρέατος!

Να σου πούμε σε αυτό το σημείο πως δεν πρέπει για κανέναν λόγο να δοκιμάσεις αυτή την πρακτική καθώς το ωμό κρέας και ειδικά το κοτόπουλο ευθύνονται για πολλές ασθένειες και αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να τα κάνει κανείς!

Tσέκαρε και αυτά: