Δρόμος πόλη

Η Περιφέρεια Αττικής ξεκινά εργασίες ανακαίνισης σε 10.000 ιστούς ηλεκτροφωτισμού σε κεντρικές οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου

Στόχος της ανακαίνισης είναι αφενός η αισθητική αναβάθμιση της εικόνας της Αττικής και αφετέρου η προάσπιση της ασφάλειας των πολιτών.

Ειδικότερα οι εργασίες θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Τετάρτη 11 Μαρτίου και θα πραγματοποιηθούν σε βασικές οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου μεταξύ των οποίων οι λεωφόροι Αλίμου, Κατεχάκη, Αθηνών, Πειραιώς, Βάρης, Βουλιαγμένης, Κηφισίας, Μεσογείων, Ποσειδώνος, Αθηνών-Σουνίου, Λαυρίου, Συγγρού, Σχιστού, Π.Ράλλη, Αλεξάνδρας.

Η συγκεκριμένη δράση έχει εκτιμώμενο χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης τα 2 έτη και έρχεται ως φυσική συνέχεια της πετυχημένης δράσης που αναλήφθηκε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε η νέα διοίκηση της Περιφέρειας, κατά της παράνομης αφισορύπανσης και της παράνομης αφισοκόλλησης που για σειρά ετών λάμβανε χώρα επί των ιστών ηλεκτροφωτισμού και σηματοδότησης της Αττικής.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση από την τροχαία και θα λαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα μέτρα προκειμένου να υπάρξει η ελάχιστη δυνατή όχληση των πολιτών και οι εργασίες να εκτελούνται με απόλυτη ασφάλεια.