Ο Περικλής Κονδυλάτος έχει δεχτεί σκληρή κριτική από τον κόσμο των social media!

Ένας από τους παίκτες που απασχολεί πολύ στο φετινό Survivor είναι ο Περικλής Κονδυλάτος, καθώς χρησιμοποιεί σκληρά λόγια για να μιλήσει για συμπαίκτες του!

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων έχει μιλήσει με σκληρό τρόπο για την Κάτια Ταραμπάνκο, έχει σχολιάσει καταστάσεις με άκρως ιδιαίτερο τρόπο και παράλληλα έχει αναφερθεί με περίεργο τρόπο για τον Γιώργο Κοψιδά καθώς πρόσφατα είπε πως ο ηθοποιός δεν έχει κάνει κάτι στη ζωή του και θέλει να αποδείξει κάτι μέσω του reality επιβίωσης.

ad

Ο κόσμος τπου Twitter αλλά και των υπολοίπων social media έχει στραφεί κατά του και οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν, όπως ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής, Βασίλης Ζούλιας, παίρνουν θέση στους προσωπικούς τους λογαρισαμούς.

Ο Περικλής Κονδυλάτος και ο Βασίλης Ζούλιας είναι πολύ καιρό συνεργάτες αφού τα κοσμήματα του σχεδιαστή που συμμετέχει στο Survivor συνοδεύουν τις δημιουργίες του κ.Ζούλια. Έχουν μια πολύ δυνατή φιλία και όσοι τους γνωρίζουν, μιλούν για μια μεγάλη αγάπη η οποία δε θα σβήσει ποτέ!

Όπως κάθε καλός φίλος, έτσι και ο Βασίλης Ζούλιας στήριξε τον Περικλή μέσω Instagram με μια ανάρτηση του στην οποία αναφέρει πως ο Περικλής Κονδυλάτος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μιλά έξω από τα δόντια και πως βλέπει πίσω από τα πράγματα!

Τσέκαρε την ανάρτηση που έκανε ο Βασίλης Ζούλιας:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias)

Τσέκαρε και αυτό αφού είσαι εδώ: Περίεργα μουσεία: Ετοιμάζεται ένα μουσείο που θα μοιάζει με ουρά φάλαινας