Περικλής Κονδυλάτος

Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος και αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς όταν τον παρακολουθεί μέσω του Survivor αλλά και με τον τρόπο που κινείται στα social media.

Φαίνεται πως είναι ένας άνθρωπος ο οποίος διαθέτει μια περίεργη αισθητική η οποία σε κάποιους ταιριάζει και σε κάποιους όχι, ενώ ο τρόπος σκέψης του μπορεί να μην ταιριάζει σε όλους αλλά αυτός είναι που τον κάνει να ξεχωρίζει.

Σαν παιδιά και εμείς, τον Νοέμβριο του 2019 δώσαμε το παρόν στο fashion show του Βασίλη Ζούλια και του Περικλή Κονδυλάτου, το οποίο έγινε στα πλαίσια της AXDW και παρακολουθήσαμε ένα περίεργο show καθώς ξεκίνησε με την Νατάσα Καλογρίδη ντυμένη ως γορίλα και οι δημιουργίες που παρουσιάστηκαν δεν ήταν για όλα τα γούστα. Αλλά δεν παύει να είναι το όραμα των σχεδιαστών και υπάρχει κάποια σημασία πίσω από αυτά.

Ο Περικλής Κονδυλάτος σχεδίασε τα κοσμήματα που φόρεσαν μοντέλα όπως η Βίκυ Κουλιανού και ο ίδιος αποφάσισε να φορέσει ένα μαύρο κολάν, ένα χρυσό περιλαίμιο με καρφιά και άλλα χρυσά κοσμήματα και περπάτησε στην πασαρέλα κάνοντας ιδιαίτερη αίσθηση.

Ο Περικλής Κονδυλάτος, μόλις εμφανίστηκε στην πασαρέλα μας θύμισε τον Ξέρξη από την ταινία «300», όπου είχαμε δει τον ηθοποιό Ροντρίγκο Σαντόρο, να φορά χρυσά κοσμήματα, σκουλαρίκι στη μύτη με αλυσίδα και άλλα πολλά. Κρατώντας έναν χρυσό δίσκο, ο σχεδιαστής κοσμημάτων έκανε την πασαρέλα του ξυπόλητος, χειροκροτήθηκε από τους παρευρισκομένους και έδωσε τη δική του οπτική πάνω στα statement κοσμήματα!

Κάνοντας μια «βόλτα» στα Instagram stories μας βρήκαμε ένα βίντεο από τη στιγμή που είδαμε τον σχεδιαστή πάνω στην πασαρέλα και είπαμε να το μοιραστούμε μαζί σου.

Τσέκαρε το βίντεο μας:

Τσέκαρε και αυτό: Eponimos Alkoolikos: Πίνει και κρίνει τα Madwalk 2020