Περικλής Κονδυλάτος

Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι σχεδιαστής κοσμημάτων και ιδιαίτερα γνωστός σε όλους όσους ασχολούνται με την ελληνική μόδα και συμμετέχει στο Survivor και πιο συγκεκριμένα θα τον δούμε στην ομάδα των Διάσημων.

Ο «Διάσημος» του Survivor έχει γεννηθεί στις 8 Μαϊου , είναι 41 ετών ,είναι Ταύρος στο ζώδιο,  μένει και εργάζεται στην Αθήνα και έχει καταβολές από την Καισάρεια της Κεντρικής Ανατολίας στην Τουρκία. Σπούδασε σχέδιο στο Surrey Institute of Art and Design University στη Βρετανία και συνέχισε τις σπουδές τους στο Camberwell College of Arts του Λονδίνου.

Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, ο Περικλής Κονδυλάτος εργάστηκε σαν σχεδιαστής κοσμημάτων για γνωστές εταιρείες και το 2008 «ένωσε» τις δυνάμεις του με τον αγαπημένο Έλληνα σχεδιαστή, Βασίλη Ζούλια και από τότε είναι συνεργάτες. Τα κοσμήματα του έχουν φορεθεί από πολλές γυναίκες οι οποίες αντιμετωπίζουν το κόσμημα σαν έργο τέχνης και μια από αυτές είναι η Lady Gaga.

Ο σχεδιαστής είναι εκκεντρικός και δε φοβάται να δείξει την εκκεντρικότητα του ενώ η τέχνη του έχει αγαπηθεί πολύ και αναμένεται αν δούμε πολλά από τον Περικλή!

Τσέκαρε και κάποιες φωτογραφίες του στο Instagram: