Περπάτημα

Η καθημερινότητα μας βάλλεται από πολλές πλευρές και φαίνεται πως το περπάτημα είναι η ιδανική λύση για να μπορέσουμε να αδειάσουμε το μυαλό μας και να χαλαρώσουμε! Και πρέπει να το βάλουμε στη ζωή μας!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Πολλές φορές νιώθουμε την ανάγκη να πάρουμε δυο ανάσες και να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας αλλά δεν παίρνουμε την ώρα που χρειαζόμαστε για να το κάνουμε αυτό γιατί μας πνίγουν οι υποχρεώσεις! Ωστόσο, υπάρχει κάτι το οποίο μπορούμε να κάνουμε για να αποσυμφοριστούμε και δεν είναι άλλο από μια βόλτα μακριά από όλους και από όλα!

Σύμφωνα με πολλές έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς το περπάτημα της μιας ώρας βοήθα σημαντικά την ψυχική μας υγεία και μπορούμε να χαλαρώσουμε! Όταν περπατάμε σε ένα ήρεμο μέρος μακριά από την τρελά της κίνησης, μπορούμε να σκεφτούμε διάφορα πράγματα και αν ηρεμήσουμε!

Ιδανικά, θα πρέπει να έχουμε το κινητό μας στο αθόρυβο για μια ώρα και να μην ασχοληθούμε καθόλου με αυτό!

Κάνοντας κάποια βήματα μέσα στην ημέρα δίνουμε τη δυνατότητα στο μυαλό μας να ηρεμήσει και ειδικά όταν βρισκόμαστε σε χώρους που δε μας προκαλούν ένταση! Οπότε ξεκινά για μια ώρα την μέρα και θα δεις διαφορά!

Tσέκαρε και αυτά: