Πετρετζίκης

Ένας από τους πιο αγαπημένους μάγειρες της Ελλάδας είναι ο Άκης Πετρετζίκης! Οι συνταγές του γίνονται ανάρπαστες, το φαγητό που σερβίρει στα μαγαζιά του είναι τέλειο και πλέον όσοι μένουν στο κέντρο της Αθήνας θα μπορούν να γευτούν τα υπέροχα πράγματα που δημιουργεί με την ομάδα του.

Ο μάγειρας έχει ήδη δημιουργήσει δυο καταπληκτικά μαγαζιά σε Γλυφάδα και Αγία Παρασκευή, και πλέον μπορούμε να απολαύσουμε κάποια από τα πράγματα για τα οποία έχει γίνει γνωστό και στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Άλης Πετρετζίκης γνωστοποίησε το άνοιγμα των δυο νέων μαγαζιών του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram! To Burger AP Corner και το Kitchen Lab Corner θα είναι από τα επόμενα μέρη που θα επισκεφτούμε και ανυπομονούμε!

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο αγαπημένος μάγειρας στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δύο νέα μαγαζάκια μου άνοιξαν στο κέντρο της Αθήνας με νέο concept για… take away! 😁 Στο Burger AP Corner θα απολαμβάνετε τα καλύτερα burgers της πόλης, και το Kitchen Lab Corner θα γίνει ο αγαπημένος σας προορισμός για καφεδάκι, πεντανόστιμα σάντουιτς, φρέσκες σαλάτες, μοναδικά σνακς, και τα pancakes κόλαση που έχετε αγαπήσει! 😉 Σας περιμένω όλους Ρόμβης 9!😍 📍KL Corner: Δευτέρα-Κυριακή 08:00-20:00 📍BA Corner: Δευτέρα-Κυριακή 13:00-00:00 My two new stores opened in the center of Athens with a new concept for… take away! 😁 At Burger AP Corner, you’ll be able to enjoy the best burgers in town, and Kitchen Lab Corner will be your favorite destination for coffee, delicious sandwiches, fresh salads, unique snacks and the decadent pancakes you’ve loved! ❤I am waiting for you all at Romvis Str. 9! 😍 📍KL Corner: Monday-Sunday 08:00-20:00 📍BA Corner: Monday-Sunday 13:00-00:00 #new #stores #proud #takeaway #burgers #coffee #snacks #sandwich #bestintown #youhavetotrythis #burerAP #kitchenlab

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Akis Petretzikis (@akis_petretzikis) στις