Πέτρος Κουσουλός

O Πέτρος Κουσουλός είναι Έλληνας δημοσιογράφος ο οποίος έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να απασχολήσει πολύ με τις αποκαλύψεις που κάνει μέσω των εκπομπών που συμμετέχει και της εφημερίδας που έχει, καθώς ασχολείται με ζητήματα και υποθέσεις που αφορούν την κοινή γνώμη ενώ παίρνει θέση και έχει άποψη για όλα διότι γνωρίζει από πρώτο χέρι το δικαστικό ρεπορτάζ.

 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο δημοσιογράφος δίνει τη δική του μάχη καθημερινά καθώς θέλει να κάνει αποκαλύψεις στον κόσμο για πολλά θέματα τα οποία απασχολούν και τον παρακολουθούμε μέσα από την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” όπου έχει έρθει αντιμέτωπος με πολλές κόντρες τις οποίες χειρίζεται με δεξιοτεχνία.

Πέτρος Κουσουλός – Βιογραφικό, ηλικία, Instagram, οι αποκαλύψεις και η προσωπική ζωή

Ο δημοσιογράφος γεννήθηκε το 1981 και από μικρή ηλικία είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον στη δημοσιογραφία καθώς στην τετάρτη δημοτικό δημιούργησε τη δική τη εφημερίδα με τίτλο “Μέλλον”.

Σπούδασε στην Αγγλία και επέστρεψε στην Ελλάδα όπου ρίχτηκε αμέσως στη μάχη και ήταν από τους ρεπόρτερ που ήθελαν να βρίσκουν την είδηση προτού καν αυτή κυκλοφορήσει. Είναι πολύ ενεργός στο δικαστικό και αστυνομικό ρεπορτάζ.

Όπως έχει αποκαλύψει έχει πολύ καλή σχέση με τη γυμναστική και έχουν δημιουργήσει με την ομάδα του στην εφημερίδα μια ομάδα μπάσκετ όπου παίζουν αγώνες και τα πηγαίνουν πολύ καλά!

Στο Instagram είναι πολύ ενεργός και δείχνει πολλές στιγμές από την καθημερινότητα του!

Η καριέρα στη δημοσιογραφία

Το 2010 ήταν ένα από τα πρόσωπα που συμμετείχαν στην εκπομπή του Αlter “Όσο υπάρχουν Άνθρωποι” και για 1.5 χρόνο έκανε ραδιοφωνική εκπομπή με τον Δήμο Βερύκιου.

Την εκπομπή ” Checkpoint” την είδαμε το 2015 στον Αlpha όπου και την παρουσίασε ενώ το 2016 βρέθηκε για δυο σεζόν στην εκπομπή “Επιτέλους Σαββατοκύριακο” . Έχει επίσης συμμετάσχει σε εκπομπές όπως είναι “Σαββατοκύριακο Παντού”, “Τop Story”, και άλλες πολλές. Έχει δημιουργήσει τη δική του εφημερίδα η οποία ονομάζεται “ΜΠΑΜ” και έχει και το δικό του site το οποίο ονομάζεται e-reportaz.

O γάμος και το διαζύγιο

Ο Πέτρος Κουσουλός και η σχεδιάστρια κοσμημάτων Όλγα Ζαφειροπούλου παντρεύτηκαν στις 24 Φεβρουαρίου του 2018 και έχουν αποκτήσει δυο πανέμορφα κοριτσάκια. Οι δυο τους  αποφάσισαν να δώσουν μετά από κάποια χρόνια “τέλος” στο γάμο τους γιατί τα προβλήματα είχαν γιγαντωθεί μεταξύ τους αλλά έχουν καλές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους.

Oι αποκαλύψεις για υποθέσεις που συγκλόνισαν

Ο Πέτρος Κουσουλός είναι ένας δημοσιογράφος ο οποίος διαθέτει εξαιρετικές γνώσεις στο δικαστικό και στο αστυνομικό ρεπορτάζ και δεν αφήνει ούτε καρφίτσα να πέσει κάτω. Είναι ένα από τα πρόσωπα που ερεύνησαν εις βάθος την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας ενώ αποκάλυψε πολύ στοιχεία τα οποία άφησαν τον κόσμο συγκλονισμένο.

Έχει δεχτεί τα πυρά πολλών καθώς η αποκαλυπτική του διάθεση δεν αρέσει σε όλους αλλά εκείνος συνεχίζει να ενημερώνει τον κόσμο με τον τρόπο που πιστεύει!

Τσέκαρε και αυτά: