PHARRELL WILLIAMS

Ο Pharrell Williams πέρα από μουσικός παραγωγός, τραγουδοποιός, τραγουδιστής και παραγωγός ταινιών, αναμένεται να ανοίξει το νέο του ξενοδοχείο στο Μαϊάμι.

Το ξενοδοχείο “GoodTime” βρίσκεται στην κάπως αγνοημένη λεωφόρο Ουάσιγκτον, στη νότια παραλία του Μαϊάμι, διαθέτει 266 δωμάτια και είναι συνιδιοκτήτης του είναι ο David Grutman.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The Goodtime Hotel. Coming soon.. ☀️ @davegrutman @thegoodtimehotel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pharrell Williams (@pharrell) στις

Ο Pharrell δήλωσε στην Αμερικανική Vogue για το ξενοδοχείο:

“Έχει καλή ατμόσφαιρα, καλή ενέργεια, καλό κάρμα, καλό φαγητό, καλή μουσική, καλό περιβάλλον, καλές δονήσεις και το αποκαλούμε πνευματικό Wi-Fi”.

Επίσης, πρόσθεσε:

“Τα μέρη που ήταν καταπληκτικά κάθε φορά έχουν πάντα μια μεγάλη πιθανότητα να είναι εκπληκτικά ξανά, γιατί υπάρχει κάτι στην ενέργεια αυτού του γεωγραφικού πλάτους και γεωγραφικού μήκους όπου βρίσκεται το GoodTime που λειτουργεί θετικά”.

Το πολυαναμενόμενο ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια τοποθεσία που φιλοξενεί εκδηλώσεις όπως η Art Basel και διαθέτει τριώροφο κατάστρωμα πισίνας σαλόνι στο λόμπι, εστιατόριο, υπαίθριο χώρο προπόνησης, στούντιο ηχογραφήσεων και καταστήματα 4.180 τ.μ. .

Τέλος, οι λευκοί κίονες που κοσμούν το “The GoodTime Hotel” κι ο εσωτερικός διάδρομος με διακόσμηση από γυαλί – τον οποίο έχει επιμεληθεί ο αρχιτέκτονας τοπίου, Ρέιμοντ Τζανγκλ – μάς καλωσορίζουν στο νέο αυτό ξενοδοχείο για μια αξέχαστη εμπειρία.

Το “The GoodTime Hotel” πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Ιανουάριο του 2021.

@vangeliskafasis, Fashion & Tourism Editor