Pharrell Williams

Ο βραβευμένος με βραβείο GRAMMY, υποψήφιος για βραβείο Oscar μουσικός και δημιουργός ταινιών Pharrell Williams συνεργάζεται με τον υποψήφιο για βραβείο GRAMMY rapper, Travis Scott, στο ολοκαίνουργιο τραγούδι “Down in Atlanta”, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony Music. Το τραγούδι αυτό αποτελεί και το 2ο single του Pharrell για την χρονιά αυτή και διαδέχεται το επιτυχημένο single “Cash In Cash Out,” το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 93 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Την χρονιά που φεύγει, ο Pharrell ήταν υπεύθυνος για την παραγωγή σε τραγούδια των Pusha T (“It’s Almost Dry”), Rosalía (“Hentai” και “MOTOMAMI”), Kendrick Lamar (“Mr. Morale” για το οποίο ο Pharrell κέρδισε και μία υποψηφιότητα στα επερχόμενα βραβεία Grammy 2023), Jack Harlow (“Movie Star”), Summer Walker (“Dat RightThere”), Latto (“Real One”), Omar Apollo (“Tamagotchi”), Tobe Nwigwe & Earthgang (“Lord Forgive Me”) και A$APFerg (“Green Juice”).

Tσέκαρε το εδώ! 

Αυτόν τον μήνα, ο Pharrell ανακοίνωσε πως το μουσικό festival του ‘SOMETHING IN THE WATER’, θα επιστρέψει στην Virginia Beach το 2023.

Περισσότερη μουσική από τον μοναδικό Pharrell, έρχεται σύντομα!

Τσέκαρε και αυτά :

DIY μάσκα : Τι χρειάζεσαι για ενυδάτωση

Κακές συνήθειες : Ποιες μας κρατούν μακριά από στόχους