Πικνίκ Αθήνα

Πικνίκ Αθήνα : Η πρωτεύουσα είναι μια πόλη όπου μπορείς να κάνεις τα πάντα κυριολεκτικά και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλες ευρωπαϊκές πόλεις όσο αφορά τη διασκέδαση και τις δραστηριότητες που μπορεί να κάνει κάποιος!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η Αθήνα είναι μια πόλη στην οποία όλοι περνάμε φίνα – όπως και λέει και το γνωστό άσμα – αλλά διαρκώς ψάχνουμε τρόπους για να κάνουμε κάτι διαφορετικό έτσι ώστε να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα! Και το πικνίκ είναι μια πολύ καλή πρόταση για να κάνουμε με την παρέα μας κάτι το οποίο ίσως να μην ακούς συχνά!

 

Τα πικνίκ είναι μεγάλη τάσεις στο εξωτερικό ειδικά σε πόλεις όπως είναι το Λονδίνο και το Άμστερνταμ, όπου βλέπεις κόσμο να παίρνει ένα μεγάλο καλάθι και να αράζει στα πάρκα για να απολαύσει brunch το οποίο είτε έχει δημιουργήσει μόνος του ή το έχει προμηθευτεί από κάποιο μαγαζί που ειδικεύεται!

Πικνίκ Αθήνα –  Που μπορείς να πας;

#1.Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 

Ε, ναι! Ιδανικό μέρος για να απολαύσεις ένα πικνίκ με την παρέα σου! Έχει πάρκα και πολλά σημεία στα οποία μπορείς να καθίσεις αν έχει μια ηλιόλουστη μέρα και να απολαύσεις φαγητό και κουβεντούλα!

#2. Μέγαρο Μουσικής 

Δίπλα στο σταθμό του μετρό ξεδιπλώνεται ένα ολόκληρο πάρκο όπου πολύς κόσμος πηγαίνει για άραγμα κάτω από τα δέντρα και απολαμβάνει το μεσημεριανό lunch του! Κάντο και εσύ!

#3.Λόφος Φιλοπάππου 

Είναι ένα σημείο το οποίο επισκέπτεται πολύς κόσμος καθημερινά για να πάρει λίγο καθαρό αέρα και μπορείς να πας βόλτα και να αράξεις για να φας και να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική με τους φίλους σου ή το αμόρε!

Όπου και αν πας, μην ξεχάσεις να μαζέψεις μετά τα σκουπίδια σου και να τα πετάξεις στους ειδικούς κάδους! Είμαστε κύριοι και κυρίες!

Τσέκαρε και αυτά: