Πήλιο

Το Πήλιο είναι μια από τις ομορφότερες περιοχές στην Ελλάδα και σε αυτό μπορείς να ανακαλύψεις συγκλονιστικά χωριά τα οποία θα σε φιλοξενήσουν και θα ζήσεις υπέροχες στιγμές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το Πήλιο θεωρείται must για όσους θελουν να κάνουν χειμερινές διακοπές και μπορείς να βρεις υπέροχα μέρη για να μείνεις και να κάνει εξορμήσεις.

Ποια είναι τα δυο χωριά που πρέπει να επισκεφτείς

Μακρυνίτσα


Πρόκειται και ένα από τα πιο παραδοσιακά χωριά στο νομό Μαγνησία και αποκαλείται το “μπαλκόνι του Πηλίου”. Είναι πάντα στις προτιμήσεις των travellers διότι διαθέτει συγκλονιστική θέα από ψηλά και στην κεντρική πλατεία μπορεί να απολαύσει κανείς το γάργαρο νερό που τρέχει. Ένας καφές σε ένα παραδοσιακό καφενείο είναι ότι πρέπει για να πάρεις τον “αέρα” σου και ίσως μια βόλτα στα ταβερνάκια να σε πείσει πως αξίζουν τα τοπικά εδέσματα.

Πορταριά


Πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να επισκεφτούν το συγκεκριμένο χωριό διότι διαθέτει μοναδική ομορφιά και βρίσκεται πολύ κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου.

Η “Πόρτα του Πηλίου” – όπως και αποκαλείται – είναι ένας μέρος όπου θα βρεις ιδιαίτερα καταλύματα και δεν χρειάζεται να πληρώσεις πολλά. Τα πέτρινα σπίτια σε συνδυασμό με τα μοναδικά σοκάκια είναι ιδανικά για φωτογραφίες ενώ θα βρεις και υπέροχα μαγαζάκια για να αράξεις.

Τσέκαρε και αυτά: