Pink

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια, δημιουργός και παγκόσμιο pop είδωλο, Pink, κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο 9ο studio album της καριέρας της με τίτλο ‘TRUSTFALL’, μέσω της Panik Records/Sony Music.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Μέσα σε αυτό περιλαμβάνονται τα επιτυχημένα singles “Never Gonna Not Dance Again” και “TRUSTFALL”, καθώς και το νέο single “When I Get There”. To ‘TRUSTFALL’ χαρακτηρίζεται ως μία από τις πιο προσωπικές και ξεχωριστές δουλειές της P!NK μέχρι σήμερα, στην οποία υπάρχουν συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως Chris Stapleton, The Lumineers και First Aid Kit, αλλά και δημιουργούς όπως Max Martin, Shellback, Greg Kurstin, FRED, Billy Mann μεταξύ άλλων. Στο ‘TRUSTFALL’ η P!NK εξερευνά τα πάνω και τα κάτω της αβεβαιότητας, της ελευθερίας και της εγκατάλειψης.

“Ίσως αυτό να είναι το album το οποίο με κάνει πιο περήφανη μέχρι σήμερα”, λέει η P!NK. “Βάλτε τα πιο άνετα σας ρούχα, ξεκλέψτε 1 ώρα από την καθημερινότητά σας και βάλτε να παίξει το πρώτο τραγούδι. Δύο πράγματα χρειάζεστε μόνο: χαρτομάντηλα και παπούτσια για χορό”.

Tσέκαρε και αυτά: