Πιρς Μπρόσναν

Ο Πιρς Μπρόσναν είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του Χόλυγουντ και παρότι είναι 69 ετών διαθέτει μια ιδιαίτερη λάμψη στην οποία καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο ηθοποιός βρίσκεται στην Ιρλανδία γιατί πρωταγωνιστεί στην ταινία “Four Letter of Love” και οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα κάνουν τον γύρο του κόσμου διότι ειναι αγνώριστος αλλά παραμενει γοητευτικότατος.

Ο 69χρονος ηθοποιός έχει μακριά λευκά μαλλιά, οι ρυτίδες έκφρασης είναι ακόμη πιο έντονες και φορά ένα μπουφάν και πουλόβερ.

Στη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί ο Πιρς Μπρόσναν και βασίζεται στο μυθιστόρημα του Νίαλ Γουίλιαμς, βλέπουμε έναν νεαρό Ιρλανδοί να ερωτεύεται την Ιζαμπέλα και στα γράμματα που της στέλνει για τέσσερα χρόνια. Ένα γράμμα κάθε χρόνο.

Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Νίαλ Γουίλιαμς και αφηγείται την ιστορία του Nίκολας Κόγκλαν, ενός νεαρού Ιρλανδού που ερωτεύεται μια γυναίκα ονόματι Ιζαμπέλ Γκορ, και την πορεία τους προς τον γάμο και την οικογένεια.

Η αγροτική Ιρλανδία είναι στο προσκήνιο και μέσω της ταινίας αποτυπώνεται η παράδοσης της μαγικής χώρας αλλά και η κουλτούρα της.

Περιμένουμε να δούμε την ταινία!

 

Τσέκαρε και αυτά: