Πίστες καλοκαίρι 2023

Πίστες καλοκαίρι 2023 : Οι θερμοκρασίες θα αρχίσουν να ανεβαίνουν σιγά σιγά στην Ελλάδα, ο ήλιος θα γίνει πιο καυτός και τα μπουζούκια θα είναι από τα μέρη στα οποία θα βρεθούμε να διασκεδάσουμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες γιατί έχουμε ανάγκη να βγούμε και να τα σπάσουμε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Οι επιχειρηματίες προετοιμάζονται για τα νέα σχήματα, γίνονται πολλές συζητήσεις και όλοι περιμένουμε να δούμε τις νέες συνεργασίες που ετοιμάζονται και θα είναι σούπερ hot όπως όλα δείχνουν!

Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωγργιάδη ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό μας” θα δούμε νέες συνεργασίες μεταξύ γνωστών τραγουδιστών και ένα από τα πρώτα σχήματα θα είναι αυτό της Λένας Ζευγαρά με τον Πέτρο Ιακωβίδη στο “Φαντασία.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, ένα ακόμη σχήμα το οποίο θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι αυτό μεταξύ του Θοδωρή Φέρρη και της Josephin ενώ ένα ακόμη που σίγουρα θα απασχολήσει θα είναι αυτό του Νίνο με τον Νικηφόρο οι οποίοι αναμένεται να εμφανιστούν στο Romeo!

Πίστες καλοκαίρι 2023 – Tα μέχρι τώρα σχήματα που φέρεται να είναι και αυτά που θα δούμε είναι άκρως νεανικά και σίγουρα θα κάνουν το καλοκαίρι να είναι ακόμη πιο hot αφού είναι ονόματα με τα οποία ο κόσμος διασκεδάζει απίστευτα!

Τσέκαρε και αυτά: