Πιτ Ντέιβιντσον

Ο Πιτ Ντέιβιντσον έχει καταφέρει να απασχολήσει περισσότερα τα διεθνή ΜΜΕ με τις σχέσεις του παρά με την υποκριτική του καριέρα και για μια ακόμη φορά, το όνομα του είναι “πρώτο θέμα” σε πολλά γνωστά σάι του εξωτερικού καθώς φέρεται να έχει έρθει πολύ κοντά με το μοντέλο και ακτιβίστρια, Εμίλι Ραταϊκόφσκι.

Ο ηθοποιός, ο οποίος ξεκίνησε να γίνεται γνωστός μέσα από τις μακροβιότερος εκπομπές στην Αμερική, το “SNL” έχει έρθει κοντά με πολλές κυρίες της παγκόσμιας showbiz και όλες έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα για αυτόν και τη συμπεριφορά του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pete davidson (@petedavidson.93)

Τα πρότυπα έχουν αλλάξει κατά πολύ πλέον και πολλές γυναίκες αγνοούν την εμφάνιση καθώς ζητούν από έναν άνδρα την απόλυτη ειλικρίνεια και δε θέλουν να παίζουν παιχνίδια. Και ο Πιτ Ντέιβιντσον φαίνεται πώς διαθέτει αυτά τα χαρακτηριστικά,καθώς σε συνεντεύξεις του έχει δηλώσει πώς από την αρχή μιας γνωριμίας, παρουσιάζει τα αρνητικά χαρακτηριστικά του και δεν κρύβει τίποτα.

Κορίτσια όπως η Αριάνα Γκράντε και η Κιμ Καρντάσιαν “έπεσαν” στον έρωτα του και έζησαν υπέροχες στιγμές στο πλευρό του, αφού είναι ένας πραγματικός κύριος! Απλά είναι σχετικά… κάφρος καθώς δεν τον ενδιαφέρει αν θα κυκλοφορήσει με τα εσώρουχα στον δρόμο ή με κυριλέ κοστούμι στο Met Gala.

Στο παρελθόν, άνδρες όπως ο Μπράντ Πιτ, ο Κιάνου Ριβς και ο Τζόρτζιο Κλούνεϊ θεωρούνταν οι απόλυτες γόηδες του Χόλυγουντ αλλά από ότι φαίνεται, ο αντισυμβατικός Πιτ κερδίζει έδαφος και προκαλεί αναστάτωση στον γυναικείο πληθυσμό!

Το τελευταίο διάστημα φέρεται να έχει σχέση με την επίσης ποθητή, Έμιλι Ραταικόφσκι και αμέσως έγινε viral η είδηση καθώς πρόσφατα είχε χωρίσει με την Κιμ Καρντάσιαν και όπως καταλαβαίνεις υπάρχει μια μικρή ίντριγκα!

Περιμένουμε τις επιβεβαιώσεις!

Τσέκαρε και αυτά :

ΚΠΙΣΝ: Κάλεσμα σε νέα άτομα 18-25 ετών

Σουηδία: Τιμώμενη χώρα η Ελλάδα