Πλαστικές επεμβάσεις

Οι πλαστικές επεμβάσεις είναι πολύ συνηθισμένες πλέον και πολλές γυναίκες και άνδρες θέλουν να νιώσουν πιο νέοι, κάποιοι να διορθώσουν κάποιες ατέλειες που πιστεύουν πως έχουν και κάποιοι απλά τις γουστάρουν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Μια γυναίκα που ασχολείται με την αισθητική χειρουργική έχει γίνε viral στο ΤikTok διότι αποκάλυψε τις πέντε αισθητικές παρεμβάσεις που δε θα έκανε ποτέ στο σώμα της.

Η Δρ.Κέλι Κιλίν είναι πλαστικός χειρουργός στο Λος Άντζελες και μοιράζεται συχνά κόλπα και tips στο TikTok για γυναίκες και άνδρες.

Πρόσφατα αποκάλυψε μέσω του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης πως υπάρχουν πέντε πλαστικές επεμβάσεις τις οποίες δε θα έκανε ποτέ και είναι οι εξής:

  • Το γνωστό BBL που χαρίζει Βραζιλιάνικα οπίσθια
  • Λίφτινγκ στα φρύδια
  • Προσθετική στήθους με λίπος
  • Πλαστική μύτης
  • Λίφτινγκ στο πάνω χείλος

Tσέκαρε και το βίντεο:

@kellykilleenmd Replying to @jd82018 too five procesures, and a bonus, I would not so as a plastic surgeon #topfive #iwishiknew #plasticsurgeon #plasticsurgeonsoftiktok #fyp #foryoupage ♬ original sound – Kelly Killeen, MD FACS

H γιατρός αποκαλύπτει πως οι συγκεκριμένες επεμβάσεις μπορεί να εξελιχθούν επικίνδυνα και ειδικά όταν κάποιος πειράζει τα οπίσθια του ενώ η πλαστική στη μύτη η οποία είναι συνηθισμένη, δεν πιστεύει πως έχει αξία διότι είναι επίπονη διαδικασία και αργεί να αναρρώσει ο ασθενής.

Τσέκαρε και αυτά: