Ο πλαστικός χειρούργος, Θανάσης Αθανασίου και τα βραβεία.

O πασίγνωστος πλαστικός χειρουργός Θανάσης Αθανασίου και η γνωστή guru-δερματολόγος των επωνύμων Dr. Ντόλυ Φατσέα παρευρέθηκαν στην τελετή απονομής των Medical Beauty Awards και έλαμψαν με την παρουσία τους.

Ανάμεσα σε κορυφαίους υποψήφιους από τον ιατρικό κλάδο, το Athens Beverly Hills Medical Group απέσπασε συνολικά 6 βραβεία.

ad

· Χρυσό βραβείο στην κατηγορία: Πρωτόκολλο Σύσφιξης Επιδερμίδας Skin Tightening

· Χρυσό βραβείο στην κατηγορία: Θεραπεία Νημάτων

· Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία: Πρωτόκολλο Αυτόλογης Μεσοθεραπείας PRP

· Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία: Σχεδιασμός και design ιατρείου

· Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία: Καλύτερη αλυσίδα Πλαστικής Χειρουργικής & Δερματολογίας, ενώ απέσπασε και την πλατινένια διάκριση

· Medical Beauty Center of the Year

Μια πολύ σημαντική διάκριση για τον χώρο της υγείας και της ομορφιάς, καθώς όσοι γνωρίζουν τον Θανάση Αθανασίου και την Ντόλυ Φατσέα μιλούν για τις καινοτόμες πρακτικές στις υπηρεσίες τους, όπως την πλαστική χειρουργική αλλά και την αισθητική δερματολογία.

Θανάσης Αθανασίου

«Για μένα είναι μια ανταμοιβή της προσπάθειας που κάνουμε συνολικά στο ABH Medical Group να προσφέρουμε συνεχώς υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες. Ήταν το δικό μου όραμα να δημιουργήσω ένα χώρο καλαίσθητο και μέσα από τη δουλειά μας να αλλάζουμε θετικά τις ζωές των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται. Εσωτερικά και εξωτερικά» δήλωσε ο πλαστικός χειρουργός Θανάσης Αθανασίου.

Ντόλυ Φατσέα

«Φέτος που γιορτάζουμε και τα 12 χρόνια λειτουργίας του ABH Medical Group και εν μέσω δύσκολων καιρών η βράβευση αυτή είναι η αναγνώριση των αξιών που πρεσβεύουμε όπως είναι η ειλικρίνεια, η αξιοπιστία απέναντι στους ασθενείς μας, η συνεχής εκπαίδευση και έρευνα νέων θεραπειών ώστε να μπορούμε κάθε φορά να εκπληρώνουμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους» πρόσθεσε η δερματολόγος-αφροδισιολόγος Ντόλυ Φατσέα.