Πλατεία Αγίας Ειρήνης

H πλατεία Αγίας Ειρήνης είναι ένα από τα αγαπημένα σημεία της Αθήνας και διαρκώς εξελλίσσεται και για αυτό το λόγο εκεί που είχαμε μάθει όλοι το Throubi, τώρα είμαστε μπροστά στο πανέμορφο Naked Bar.

Το ονομά του μπορεί να είναι αρκετά πονηρό, αλλά δεν υπάρχει τίποτα γυμνό εκεί. Μόνο γυμνοί άνθρωποι από έννοιες, προβλήματα και στερεότυπα.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naked Ath. (@naked_ath)

Το Naked Bar στην πλατεία Αγίας Ειρήνης είναι ανοιχτό από το πρωί για καφέ και μετά αναλαμβάνει το μεσημέρι το bar food. Πρόκειται για ένα έξυπνο μενού, το οποίο προσφέρει μικρά πιάτα που αποτελούν γευστικά finger food και έτσι ο δεύτερος γύρος είναι σχεδόν βέβαιος.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naked Ath. (@naked_ath)

Από αυτά που δεν πρέπει να ξεχάσετε να δοκιμάσετε τις κροκέτες κοτοπουλο μαριναρισμένες με πάνκο και σάλτσες Ceasers  ή harissa.

Και όσο βραδιάζει έρχονται τα υπέροχα cocktails τα οποία σε συνδυασμό με τα τραπεζάκια, αλλά και τις υπέροχες θέσεις γύρω από τον πλάτανο δημιουργουν μία μοναδική ατμόσφαιρα.  Ο κόσμος είναι υπέροχος και από όλα τα κοινωνικά στρώματα, δημιουργώντας ένα μοναδικό ψηφιδώτο.

Αυτό που δοκιμάσαμε εμείς είναι το Wanna make you sweat, ένα Gin Tonic με πράσινο μήλο, το οποίο ήταν εξαιρετικά δροσερό και ραφινάτο. Αλλά για όσους θέλησαν να πιουν ένα απλό τζιν, μας έκανε εντύπωση πως ήταν ιδιαίτερο και κάποιοι νόμιζαν πως για πρώτη φορά έπιναν πραγματικό τζιν.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naked Ath. (@naked_ath)

Το σίγουρο είναι πως στο Naked Bar βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τη γυμνή αλήθεια και όλα αυτά στην πλατεία Αγίας Ειρήνης.

by Praxitelis Sarantopoulos

Τσέκαρε κι αυτό:

Μπάτμαν : Γιατί πρέπει να δεις την ταινία