Plus size ρούχα

Plus size ρούχα: Τις πόρτες του άνοιξε πριν λίγες ημέρες το πρώτο Flagship Store της Mat Fashion στην καρδιά της Αθήνας, Ερμού 74, με ένα νέο premium store concept, βασισμένο στα νέα διεθνή πρότυπα της εταιρείας.

Ένας χώρος, που φιλοδοξεί, πέρα από flagship store να γίνει ο απόλυτος fashion προορισμός για όλες τις γυναίκες, υπογραμμίζοντας τον πρωτοποριακό χαρακτήρα και την καινοτομία του brand στην ελληνική αγορά plus size μόδας.

Στο πρώτο Mat. Flagship κατάστημα έκτασης 300 τ.μ. έχει πλέον δημιουργηθεί ο απόλυτος fashion προορισμός για όλες τις γυναίκες στο κέντρο της Αθήνας! Στο πολυσύχναστο αυτό σημείο φιλοξενούνται για πρώτη φορά μαζί οι plus size σειρές όλων των αγαπημένων μας
γνωστών brands: Levi’s, Lee, Calvin Klein, Tommy Hilfiger.

Ένας νέος κόσμος ξετυλίγεται για όλες τις Mat. fashionistas, με τις απόλυτες real size συλλογές ρούχων της αγοράς συγκεντρωμένες σε ένα σημείο.

Το νέο κατάστημα επιφυλάσσει σε όλες τις matfashionistas μία μεγάλη έκπληξη. Εκτός από τη real size συλλογή της Mat., οι επισκέπτριες του καταστήματος θα μπορούν να βρουν και να μάθουν για όλες τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ από τη Max Factor και να δημιουργήσουν τα δικά τους statement looks, χάρη στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση από το εξειδικευμένο προσωπικό της Mat.

Τις εντυπώσεις κλέβει ο μοναδικός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του καταστήματος. Μοντέρνα διακόσμηση με φωτεινά χρώματα και design λεπτομέρειες με κυρίαρχο χρώμα το λευκό είναι τα στοιχεία που υπογραμμίζουν το εσωτερικό του νέου καταστήματος και απογειώνουν τη shopping εμπειρία των επισκεπτών.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να πλοηγηθούν μέσω ψηφιακών οθονών αφής στον digital κόσμο
της Mat. για να επιλέγουν τα οutfits από το shop.matfashion.com με άμεση παράδοση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας και πάντα με νέες mat. συλλογές, οι mat. lovers μπορούν καθημερινά να ανακαλύπτουν μοναδικά Mat. outfits, ακόμη και με μία βόλτα στο κέντρο πόλης, περνώντας από το κορυφαίο mat. σημείο αναφοράς, Ερμού 74.

Τσέκαρε κι αυτό:

Θάνος Λάμπρου : Παρουσιάζει το τραγούδι του