Πλυντήριο πιάτων

Το πλυντήριο πιάτων είναι ένα μαγικό εργαλείο το οποίο όποιος το έχει στην κουζίνα του, νιώθει πραγματικά πολύ χαρούμενος διότι μπορεί να έχει καθαρά πράγματα μέσα σε λίγη ώρα και να μην ακουμπήσουν τα χέρια του το νερό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πολλές φορές έχουμε την τάση να πλένουμε τα πιάτα και τα ποτήρια προτού τα βάλουμε στο πλυντήριο γιατί πιστεύουμε πώς θα βοηθήσουμε τη συσκευή να πλύνει ακόμη πιο “δυνατά” τα πράγματα μας. Αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει!

Υπάρχουν δυο βασικοί λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να πλένουμε τα πιάτα μας προτού τα βάλουμε στο πλυντήριο πιάτων και είναι οι εξής:

#1. Δεν καθαρίζουν σωστά 

Τα απορρυπαντικά τα οποία έχουν δημιουργηθεί για τα πλυντήρια, έχουν ως στόχο να πηγαίνουν απευθείας στους λεκέδες και τις βρωμιές. Αν είναι καθαρά τα πιάτα, αυτά δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά αν είναι καθαρά τα πιάτα.

#2.Καταναλώνετε περισσότερο νερό 

Όταν τα πιάτα είναι ήδη καθαρά, τότε το πλυντήριο νομίζει πως πρέπει να δώσει ακόμη περισσότερο νερό γιατί δεν καταλαβαίνει αν τα πιάτα είναι βρώμικα! άφησε το να κάνει τη δουλειά του και αν δεις πώς τα πιάτα σου δεν είναι πολύ καθαρά, τότε πρέπει να αλλάξεις απορρυπαντικό!

Τσέκαρε και αυτά :

Ελένη Φουρέιρα :Το βίντεο για το “αντίο” στο 2022

Σπονδυλοαρθροπάθεια : Τι είναι και πώς αντιμετωπίζεται