ηθοποιός

Ηθοποιός: Αυτές τις καυτές ημέρες του καλοκαιριού, όσοι δεν έχουμε τη δυνατότητα να δραπετεύσουμε σε κάποιο μακρινό προορισμό , ονειρευόμαστε βουτιές σε καταγάλανα νερά και δροσερά κοκτέιλ.

Η αγαπημένη ηθοποιός Νικολέττα Καρρά, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, φόρεσε το μαγιό της, και απόλαυσε τις βουτιές στη παραλία του ξενοδοχείου EverEden Beach Resort & Spa. Το EverEden Beach Resort & Spa, αποτελεί έναν ολόκληρο προορισμό, προσφέροντας άνετη και σύγχρονη διαμονή σε έξι διαφορετικούς τύπους δωματίων, από τα απλά Deluxe standard μέχρι και τις πολύ άνετες σουίτες με ιδιωτική πισίνα.

Για τους λάτρεις της γαστρονομίας του EverEden Beach Resort & Spa προσφέρει το Hokyo sushi bar, το μεξικάνικο εστιατόριο Cacti, ενώ στην παραλία σας περιμένει all time classic εστιατόριο Edenaki! Οι αθλητικοί τύπο μπορούν να επισκεφθούν το γυμναστήριο, η να τρέξουν στα μονοπάτια του θέρετρου, ενώ στην παραλία υπάρχει επαγγελματικό κέντρο καταδύσεων & water sports . Για τους μικρούς φίλους το aqua park προσφέρει τραμπολίνο, τσουλήθρες, πυραμίδες και καταπέλτες, εγγύηση για αξέχαστο παιχνίδι και αναμνήσεις! Η παραλία του Evereden Beach Resort & Spa βραβεύτε για 23 συνεχόμενα έτη με γαλάζια σημαία!

H παραλία αποτελεί κορυφαίο προορισμό, λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της Αθήνας, με θέα τον εμβληματικό μαύρο βράχο από τον οποίο έχει ονομαστεί και η περιοχή του Μαύρου Λιθαριού!