Χαρίκλεια Μπιρμπίλη

Ο Μάρκος Σεφρελής φέρνει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την… Χαρίκλεια Μπιρμπίλη η οποία αναμένεται να βάλει “φωτιά” στις ζωές μας γιατί θα μας θυμίσει τι εστί η “Ελληνίδα μάνα” και σίγουρα έχουμε να ρίξουμε πολύ γέλιο!

Η Χαρίκλεια είναι ένα πρόσωπο που σίγουρα θα απασχολήσει γιατί με την προσωπικότητα της θα φέρει στο μυαλό μας αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια και ίσως μας κάνει να συγκινηθούμε λίγο με κάποια πράγματα που θα κάνει!

Ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει στην τηλεόραση με τη σειρά “Super Mammy” και έχουμε να δούμε πολλά!ν

Ποια είναι η Χαρίκλεια

Η Χαρίκλεια Μπιρμπίλη μένει σε μια παλιά μονοκατοικία στους Αμπελόκηπους. Είναι μητέρα 5 παιδιών. Όλα της τα παιδιά είναι ενήλικα, όμως για εκείνη θα είναι πάντα 5 χρονών. Η Χαρίκλεια τα λατρεύει και είναι υπερπροστατευτική μαζί τους, αφού τα μεγάλωσε μόνη της μιας και ο σύζυγός της, Βασίλειος (Μπίλυ) Μπιρμπίλης, την άφησε χήρα σε πολύ νεαρή ηλικία.

Ο συγχωρεμένος, όμως, της άφησε «αμανάτι» και τον πατέρα του, Χαρίλαο Μπιρμπίλη, τον οποίο η Χαρίκλεια φροντίζει στοργικά, αλλά δεν παύει να έχει μαζί του μια σχέση αγάπης – μίσους, η οποία εκδηλώνεται με πειράγματα του ενός προς τον άλλον, που πάντα έχουν ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

Η Χαρίκλεια είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, αυθόρμητη, με πολύ ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ, ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Πολλές φορές γίνεται κυνική, λέγοντας ό,τι της έρχεται στο μυαλό, με αποτέλεσμα να φέρνει συνέχεια τα παιδιά της σε δύσκολη θέση και ιδιαίτερα τη μοναχοκόρη της, Ζέτα. Έχει, όμως, χρυσή καρδιά. Αγαπάει πάρα πολύ την οικογένειά της και τους φίλους της. Είναι πάντα δίπλα τους έτοιμη να τους βοηθήσει – είτε το θέλουν είτε όχι – κάνοντας πάντα αυτό που νομίζει πως είναι το καλύτερο γι’ αυτούς, ακόμα κι αν κάποιες φορές φέρνει την καταστροφή. Είναι γεμάτη προκαταλήψεις, ενώ η θρησκεία παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή της.

Της αρέσει να πίνει μπύρα στη συνοικιακή παμπ «Drunkula», ενώ χόμπι της είναι να χώνει τη μύτη της παντού, ακόμα και σε ό,τι δεν την αφορά, με αποτέλεσμα πολλές φορές – είτε από λάθος, είτε από ατυχία – να προκαλεί απρόβλεπτες και πολύ διασκεδαστικές καταστάσεις.

Τσέκαρε και αυτό: Το ΑΠΟΛΥΤΟ κόλπο για να μοσχομυρίζουν τα ρούχα σας!