Lady Gaga

Σε συνέντευξη Τύπου στο Μιλάνο πριν από την κινηματογραφική προβολή της ταινίας «House of Gucci» στις ΗΠΑ η Lady Gaga με κατακόκκινη δημιουργία του Versace couture, από τη συλλογή του οίκου Άνοιξη/Καλοκαίρι 1995, δήλωσε ότι για να ενσαρκώσει τον ρόλο της ως Ρετζάνι, μελέτησε τη συμπεριφορά κάποιων ζώων, σύμφωνα με το AFP.

Η Πατρίτσια Ρετζιάνι, κόρη μιας σερβιτόρας και αγνώστου πατρός, παντρεύτηκε τον πλούσιο κληρονόμο του οίκου Γκούτσι, Μαουρίτσιο, ο οποίος την εγκατέλειψε. «Ταπεινωμένη» και χάνοντας τον πλούτο και την ζωή που είχε, προσέλαβε έναν καταχρεωμένο ιδιοκτήτη μιας πιτσαρίας για να δολοφονήσει τον άντρα της.

«Σε νεότερη ηλικία η (Ρετζιάνι) ήταν μία σπιτόγατα», δήλωσε η σταρ στους δημοσιογράφους. «Στη μέση της ταινίας … Ήμουν μια αλεπού. Μελέτησα τον τρόπο με τον οποίο κυνηγούν οι αλεπούδες, οι οποίες είναι αρκετά παιχνιδιάρες. Και στη συνέχεια σκέφτηκα τους πάνθηρες. Παρακολούθησα πολλά βίντεο σχετικά με τον τρόπο που κυνηγούν. Είναι σαγηνευτικοί … αποπλανούν και μετά ορμάνε.»

Οι πρώτες κριτικές μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την ερμηνεία της Lady Gaga, με πολλούς να περιμένουν υποψηφιότητα για Όσκαρ μετά το ντεμπούτο της το 2018 στην ταινία «Ένα αστέρι γεννιέται».

Την προσοχή έχει τραβήξει και ο Τζάρεντ Λέτο (Jared Leto), ο οποίος για να ενσαρκώσει τον παχουλό επιχειρηματία και σχεδιαστή μόδας Πάολο Γκούτσι χρειαζόταν έξι ώρες μακιγιάζ.

«Ήταν πραγματικά [αυτές οι έξι ώρες] η ευκαιρία να δουλέψω πάνω στον χαρακτήρα του», δήλωσε ο Λέτο. «Ήταν μία εξαιρετική στιγμή για να συγκεντρωθώ και να διαλογιστώ τον χαρακτήρα του».