ζώδια

Ζώδια: Η εργασία είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μας καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να βγάλουμε χρήματα, να είμαστε δημιουργικοί αλλά και να απασχολούμε τον χρόνο μας με κάτι που μας αρέσει! Αλλά τι γίνεται όταν εμφανίζεται ο έρωτας;

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι αγαπούν τη δουλειά τους σε τέτοιο βαθμό που δύσκολα θα την έβαζαν σε δεύτερη μοίρα, και ειδικά για έναν έρωτα! Και, μα΄λλον, αυτοί οι άνθρωποι ανήκουν σε ένα από τα παρακάτω ζώδια:

 

#1. Κριός 

Ναι, είναι φλογερός! Νια, του αρέσει το φλερτ! Αλλά όταν πρόκειται για δουλειά δεν αφήνει τίποτα να πάει χαμένο και μπορεί να δουλεύει non stor πάνω σε πράγματα τα οποία του αρέσουν και αγαπά!

#2. Τοξότης 

Ο Τοξότης έχει ταξιδιάρα ψυχή και αν μπορεί να συνδυάσει ταξίδια και δουλειά είναι η καλύτερη του! Αν είναι όμως να συνδυάσει μια απαιτητική δουλειά με τον έρωτα, εκεί θα τα βρει σκούρα γιατί δεν αντέχει και καταπιέζεται!

#3. Υδροχόος

Λατρεύει το φλερτ! Ειδικά όταν είναι έξυπνο και διαθέτει και «πνεύμα»! Αλλά για εκείνον, η δουλειά είναι πάνω από όλα γιατί θέλει να αισθάνεται ασφαλής και να πατά γερά στα πόδια του! Αν δεν εμφανιστεί κάτι το οποίο θα μπορούσε να είναι μαγικό, δεν τον αφορά καθόλου ο έρωτας!