gntm quiz

Ποιοι παίκτες επέστρεψαν στο GNTM: Ξαφνικά η τηλεόραση στο σπίτι του GNTM άρχισε να παίζει και όλοι έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει.

Και ξαφνικά βλέπουν στην τηλεόραση τη Βίκυ Καγιά, την Ζενεβιέβ και τον Γιώργο Καράβα να κάθονται στο στούντιο του GNTM.

Και απέναντί τους βλέπουν δώδεκα άτομα που έχουν αποχωρήσει ήδη από το παιχνίδι να κάθονται απέναντί τους. Και τότε ακούν από τη Βίκυ Καγιά πως τέσσερα άτομα θα επιστρέψουν στο σπίτι του GNTM, αλλά η επιλογή θα γίνει κατευθείαν από το Λονδίνο και όχι από τους κριτές.

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής του πρακτορείου Elite London θα ήταν αυτός που σε ζωντανή σύνδεση θα επέλεγε ποιοι είναι αυτοί οι τέσσερις που θα επιστρέψουν στο σπίτι.

Σε απευθείας σύνδεση ο επικεφαλής του μεγαλύτερου πρακτορείου μοντέλων στον κόσμο ζητούσε από τους αποχωρήσαντες να τους δει, να τους ακούσει και να τους δει να κάνουν πασαρέλα.

Τώρα όμως στο σπίτι γινόταν πανικός με όλους εκεί που έβλεπαν live τις εξελίξεις αυτές.

Όταν άκουσαν ότι θα επιστρέψουν τέσσερα άτομα, όλοι ξενέρωσαν και έλεγαν και ξαναέλεγαν πως δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο και να προσπαθούν ξανά να διώξουν κόσμο, ενώ ήταν στην τελική ευθεία.

O Joel Bough, head of scouting στο Elite London ειχε πάρει την απόφασή του και την ανακοίνωσε (Ποιοι παίκτες επέστρεψαν στο GNTM). Ο πρώτος που επέλεξε ήταν ο Εμμάνουελ, λέγοντας πως έχει όλο το πακέτο για πολλούς σχεδιαστές από το Λονδίνο.

Επόμενος που ανακοίνωσε ήταν η Παρασκευή λέγοντας πως έχει ένα μοναδικό πρόσωπο και τη θεωρούσε πρότυπο. Βέβαια ο Αιμιλιάνο μόλις το άκουσε από το σπίτι δήλωσε πως του είναι αδιάφορη και θα μετράει μέρες μέχρι να ξαναφύγει.

Το επόμενο κορίτσι που επέλεξε το Elite London ήταν η Ξένια με τον Αιμιλιάνο να είναι ο πρώτος που ξενερώνει με αυτή την εξέλιξη.

Τελευταίος που επελέγη από το πρακτορείο ήταν ο Ηρακλής που κατάφερε να τους εντυπωσιάσει με την ξεχωριστή του εμφάνιση, με τον Σήφη και τον Αιμιλιάνο να πανηγυρίζουν στο σπίτι.