Ποιος Παπαδόπουλος

Κάποιες εκπλήξεις, όμως, και απρόοπτα φέρνουν τα πάνω κάτω, σε βαθμό που η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχό μας και αυτό συμβαίνει και στο «Ποιος Παπαδόπουλος;».

Στη νέα κωμική σειρά του AΝΤ1 που κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, και θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00, τα μπλεξίματα ξεκινούν από τα γεννοφάσκια των πρωταγωνιστών!

16 χρόνια πριν, εξαιτίας μίας συνωνυμίας, δύο μωρά μπερδεύονται στο μαιευτήριο και μεγαλώνουν με τη λάθος οικογένεια. 16 χρόνια μετά, όταν το λάθος αποκαλύπτεται, οι πλούσιοι αριστοκράτες Παπαδόπουλοι θα αναγκαστούν να φιλοξενήσουν στην έπαυλή τους τους φτωχούς Παπαδόπουλους για χάρη των αγοριών τους.

Πώς θα ξεμπλεχτεί το κουβάρι αυτής της αναγκαστικής συμβίωσης δύο οικογενειών από δύο εντελώς διαφορετικές κοινωνικές τάξεις και με χάσμα στο οικονομικό status;

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ

Αριστοτέλης (Αρίστος) Παπαδόπουλος του Αλέξανδρου (Κρατερός Κατσούλης)

Ο κλασικός «αυτοδημιούργητος». Έχει πείσει και τον ίδιο του τον εαυτό (και μάλλον μόνο αυτόν) ότι το όνομά του είναι τιμημένο, σχεδόν αριστοκρατικό, και έχει κοτσάρει και στο σαλόνι ένα οικόσημο, η γνησιότητα του οποίου θα μπορούσε και να αμφισβητηθεί… Παρόλο που η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων που κληρονόμησε από τον τοκογλύφο πατέρα και μαυραγορίτη παππού του είναι αμφιβόλου προελεύσεως, αυτός δεν θα το παραδεχτεί ποτέ.

Του αρέσει να κάνει επίδειξη πλούτου και όλη του η ζωή περιστρέφεται γύρω από αυτό. Την Μελίνα τη γνώρισε σε ένα πάρτι/soirée κοινού γνωστού. Ήταν ό,τι θα ήθελε να έχει δίπλα του ο Αρίστος: από αριστοκρατικό τζάκι και αρκετά ήπιων τόνων, ώστε να μην τον καβαλήσει κιόλας! Γίνεται αστείος όταν θυμώνει, αλλά θέλει πάντα να νιώθει ότι έχει την εξουσία. Έχει χάρισμα στις επιχειρήσεις, έχει συνδυαστικό μυαλό, είναι πονηρός και βλέπει μπροστά. Η βασική του δύναμη είναι η επιμονή του, πράγμα που τον καθιστά και πολύ πεισματάρη. Το σημαντικό για αυτόν είναι όλα να πηγαίνουν ρολόι, όπως ακριβώς τα θέλει: να έχει μια τέλεια επιχείρηση και μια τέλεια οικογένεια. Δυστυχώς, όμως, η οικογένειά του απέχει, ακόμα, πολύ από αυτό. Από τη στιγμή που θα καταλάβει ποιος είναι ο βιολογικός του γιος, αλλά και όταν θα ξεκινήσει η συμβίωσή τους με τους έτερους Παπαδόπουλους, η ζωή του θα βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά από το «τέλειο».