Πόκεμον

Τα Πόκεμον είναι αγαπημένα πλασματάκια τα οποία έχουν καταφέρει να γίνουν ένα τεράστιο brand το οποίο αντέχει μέσα στα χρόνια και διαρκώς εξελίσσονται και βλέπουμε νέους χαρακτήρες! Αλλά κάποιοι είναι all time classic!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η εταιρεία των Pokemon ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του Pokemon Day 2023 πως μια νέα σειρά έχει ετοιμαστεί και θα τη δούμε στην γνωστή πλατφόρμα Netflix!

Πρόκειται για τη σειρά Pokémon Concierge η οποία είναι μία stop-motion εκδοχη και σε αυτή θα δούμε τα Πόκεμον κάπως διαφορετικά αφού ο τρόπος παρουσιάζονται δε θυμ΄ζει ακριβώς κινούμενα σχέδια.

Είναι μια πρωτότυπη ιστορία την οποία επιμελείται το στούντιο Ντουόρφ Ανιμάτιον και το Netflix έχει ήδη δημοσιεύσει το πρώτο τρέιλερ!

Η ιστορία έχει ως εξής :

Η Χάρου είναι υπεύθυνη υποδοχής σε ένα θέρετρο μόνο για τα αγαπημένα πλάσματα και δείχνει την αληλεπίδραση που έχει με αυτά και τους ιδιοκτήτες τους.

Προς το παρόν δεν έχει γνωστοποιηθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά σίγουρα θα ενθουσιαστούν οι φανς καθώς τα πλάσματα που έχουν δημιουργηθεί πριν από πολλά χρόνια έχουν καταφέρει να αποκτήσουν φανατικούς και πρόκειται για ένα brand πολλών εκατομμυρίων!

Τσέκαρε και αυτά: