Pokemon

Tα νέα παιχνίδια Pokemon κυκλοφόρησαν για το Nintendo Switch και οι παίκτες που θα ξεκινήσουν να παίζουν, πρέπει να ξέρουν για την έκπληξη που υπάρχει στον μαγικό κόσμο των μικρών πλασμάτων με τις τεράστιες δυνάμεις.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με το Hypertext, οι παίκτες μπορούν να αποκτήσουν ένα από τα κράνη που φορούν τα μέλη του εμβληματικού ντουέτου των Daft Punk και να κυκλοφορούν με αυτά.

Οι παίκτριες και οι παίκτες, παίζονται το Pokémon Scarlet και το Pokémon Violet στο Nintendo Switch, θα μπορούν να ξεκλειδώσουν το “Cool Helmet” το οποίο θα υπάρχε σε πολλά χρώματα αλλά σίγουρα το χρυσό και μαύρο θα είναι στις top προτιμήσεις!

Οι Thomas Bangalter και Guy-Manuel de Homem-Christo των Daft Punk φορούν τα εντυπωσιακά κράνη για να διατηρούν το “μυστήριο” γύρω από τις περσόνες τους και έχει ιδιαίτερο ενοδαφέρον! Και πλέον κάνουν την εμφάνισ τους και στα Pokemon!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

To Ηypertext εξηγεί στους παίκτες τα βήματα λέγοντας :

“”Πηγαίνετε στην Cascarrafa στη δυτική πλευρά του χάρτη. Εντοπίστε το κατάστημα Seguro Style, βρίσκεται κοντά στο κτίριο του γυμναστηρίου Cascarrafa. Μεταβείτε στο τμήμα με τα καλύμματα κεφαλής του καταστήματος. Αγοράστε το Cool Helmet σε χρυσό. Πληρώστε 4.000 σε μετρητά ή σε League Points”.

 

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα 2022 : Ο “Γκάνταλφ” έπαιζε τη βελόνα

Ρούχα για το ρεβεγιόν : Οι “προτάσεις” της Ήβης Αδάμου