Πολ Ευμορφιάδης

Ο Πολ Ευμορφιάδης μπορεί να έγινε viral με την extra cool εμφάνιση που έκανε πριν από αρκετούς μήνες στο προεδρικό Μέγαρο, όμως έγινε πιο γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσω της συμμετοχής του στο ριάλιτι επιχειρηματικότητας “Dragon’s Den” το οποίο βλέπουμε μέσω της συχνότητας του ANT1.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

O γνωστός επιχειρηματίας με τις οικολογικές ιδέες και την αγάπη για τη φύση, είναι από αυτούς που κάνουν βόλτες στην Αθήνα με το ξύλινο ποδήλατο του και δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουν δει να περιπλανιέται στο κέντρο και να τραβά τα βλέμματα.

Το ξύλινο ποδήλατο του το οποίο είναι κατασκευή της εταιρείας του, έχει ένα μεγάλο καλάθι στο μπροστινό μέρος το οποίο φαίνεται πως χώρα μέχρι και έναν άνθρωπο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aesthetics (@kceniyah)

Η Ξένια – πρώην μοντέλο του GNTM – η οποία είναι άλλος άνθρωπος πλέον καθώς έχει χάσει πολλά κιλά και έχει αλλάξει τελείως στιλ, βρέθηκε μέσα σε αυτό το καλάθι το οποίο έχει ο Πολ Ευμορφιάδης στο ποδήλατο του γιατί θέλει να κοινωνικοποιηθεί!

Τσέκαρε το βίντεο :

@kceniyah #kceniyah ♬ original sound – Kseniya 🧝🏻‍♀️

Οι δυο τους έκαναν βόλτα με το ποδήλατο και διασκέδασαν ενώ το μοντέλο  θέλησε να δείξει στους φίλους της στο TikTok τι κάνει και τα σχόλια ήταν πολλά!

Tσέκαρε και αυτά: