Πολ Ευμορφιάδης

O Πολ Ευμορφιάδης είναι ένας επιχειρηματίας που συναντάς καθημερινά και σίγουρα δε θα έβλεπες κάποιους στο δρόμο να τριγυρνούν με το ξύλινο ποδήλατο τους και ένα σορτσάκι ενώ χιονίζει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O γνωστός επιχειρηματίας αποφάσισε να διασχίσει μεγάλο δρόμο της Αθήνας καβαλώντας το ξύλινο ποδήλατο που δημιουργεί μέσω της εταιρείας του η οποία προάγει την ανακύκλωση και όλα τα καλά που μπορούμε να κάνουμε για τη φύση και ο Σάκης Τανιμανίδης τον πέτυχε στη μέση του δρόμου και αποφάσισε να αναρτήσει ένα βίντεο για να δείξει στον κόσμο τι κάνει ο γνωστός επιχειρηματίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

O παρουσιαστής του DRAGONS DEN πέτυχε τον επιχειρηματία στην Κηφισίας και σταμάτησε στην άκρη με σκοπό να τον δει και να τα πουν λίγο! Μάλιστα, ρώτησε και έναν περαστικό για το επάγγελμα με το οποίο ασχολείται ο επιχειρηματίας και ο κύριος είπε πως ο Πολ Ευμορφιάδης είναι αθλητής. Που να ήξερε!

Ο Πολ Ευμορφιάδης κάλεσε τον Σάκη Τανιμανίδη και τη σύζυγο του για φασολάδα σε ένα αγαπημένο του σημείο και πήρε το ποδήλατο του για να συνεχίσει τη βόλτα ενώ η κακοκαιρία Μπάρμπαρα πλησίαζε!

Tσέκαρε και αυτά: