Πολ Ευμορφιάδης

Ο Πολ Ευμορφιάδης είναι ένας Έλληνας επιχειρηματίας του οποίου το όνομα έχει συζητηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και από ότι φαίνεται θα μας απασχολήσει πολύ με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιχειρηματικότητας “Dragon’s Den“.

Πρόκειται για μια πολύ αγαπητή φιγούρα της ελληνικής επιχειρηματικότητας και έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια εταιρεία που κάνει καλό στο περιβάλλον και ο ίδιος θέλει να κάνει τον κόσμο να αγαπήσει περισσότερο τη φύση και να τη φροντίζει.

  • Πολ Ευμορφιάδης :Βιογραφικό, ηλικία, καταγωγή, σπουδές και Ιnstagram

Ο Πολ Ευμορφιάδης είναι ένας περήφανος άνδρας ποντιακής καταγωγής που γεννήθηκε σε ένα χωριό της Λακωνίας και από μικρή ηλικία ήταν άτακτος, με αποτέλεσμα να φτάσει μέχρι και σε αποβολή από σχολεία της Πελοποννήσου.

  • Το ατίθασο αγόρι σπούδασε στη Γυμναστική Ακαδημία και στην Ανωτάτη εμπορική ενώ πήρε υποτροφία για τη σχολή δημοσιογραφίας στην Κολωνία. Γνωρίζει πέντε γλώσσες και οι περιπλανήσεις του στην Ευρώπη τον οδήγησαν σε πολύ ιδιαίτερα μονοπάτια.
  • To 1989 έχοντας στο πλευρό την Ολλανδή σύντροφο του επέστρεψε στην Ελλάδα και εργάστηκε ως. καθηγητής φυσικής αγωγής στη Σιβιτανίδειο σχολή και ήταν και πωλητής κοσμημάτων στο Μοναστηράκι.
  • Η δημιουργία της COCO-MAT

H εταιρεία του COCO-MAT δημιουργήθηκε μετά από ένα τυχαίο περιστατικό και είναι μια ελληνική εταιρεία άκρως επιτυχημένη που προσπαθεί να κάνει τον κόσμο να φροντίζει το περιβάλλον και να έχει ένα άνετο δωμάτιο.

Έχει λάβει πολλές βραβεύσεις για την εταιρεία και θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες στο χώρο των οικολογικών συστημάτων ύπνου, επίπλων. λευκών ειδών τόσο για το σπίτι όσο και για ξενοδοχεία.

Υπάρχουν 124 μέρη στην υφήλιο όπου πωλούνται τα προϊόντα.

Μαζί με τον αδερφό του ξεκίνησαν το COCO -MAT Hotels&resorts worldwide όπου και είναι ένα affiliation brand. όπου υπάρχουν καταλύματα με οικολογικό προσανατολισμό. Το 2014 ίδρυσε και την εταιρεία Real Estate “ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ”.

  • Το ελληνικό ευ ζην και ο τρόπος ζωής

Ο Πολ Ευμορφιάδης έχει επιλέξει να κάνει ένα πολύ ιδιαίτερο lifestyle καθώς δεν έχει κινητό,  αυτοκίνητο, δεν καπνίζε, δεν τρώει κρέας, και δε φορά κοστούμια. Διαφημίζει στο εξωτερικό το ελληνικό ευ ζην και τον ενδιαφέρει το καλό του πλανήτη.

Ο Πολ Ευμορφιάδης με πολύ πείσμα αποφάσισε να φτιάξει το καλύτερο ποδήλατο στον κόσμο και είναι από ξύλο. Κατάφερε να ταξιδέψει με ένα τέτοιο ποδήλατο το 2020 από την Αθήνα στο Νεπάλ και έφτασε μέχρι το Έβερεστ.

Τσεκάρε και αυτά: