Πολ Γουόκερ

Ο αείμνηστος ηθοποιός Πολ Γουόκερ έφυγε από τη ζωή πριν από 10 χρόνια, από αυτοκινητιστικό δυστύχημα βυθίζοντας σε βαθιά θλίψη τους συνεργάτες του και τα μέλη των ταινιών “Fast &Furious“.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

O χαρακτήρας που υποδυόταν ο ηθοποιός στην ταινία, οδηγούσε ένα όχημα το οποίο πολλοί ζήλεψαν και δεν είναι άλλο από το Nissan Skyline R34 GT-R του 2000, το οποίο θεωρείται ένα από τα πιο διάσημα σύγχρονα αυτοκίνητα του κινηματογράφου, βγαίνει σε δημοπρασία από τον οίκο Bonhams ο οποίος διοργανώνει διαδικτυακή δημοπρασία από τις 28 Απριλίου έως τις 5 Μαΐου.

Το όχημα εμφανίστηκε στην τέταρτη ταινία της σειράς και ο Πολ Γουόκερ συμμετείχε στην μετατροπή του R34 GT-R μαζί με τον Ντάριλ Άλισον της Kaizo Industries.

Το όχημα κατάφερε να διασχίσει το Λος Άντζελες σε ένα αγώνα δρόμου στην ταινία καθώς υπήρχαν υψηλά στοιχήματα και κατάφερε να εντυπωσιάσει τους λάτρεις των γρήγορων αυτοκινήτων.

Στη δημοπρασία αναμένεται να συμμετάσχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι λάτρεψαν τον ηθοποιό και την ταχύτητα και τα ποσά που θα παίξουν θα είναι πολύ μεγάλα.

Ο ηθοποιός είχε και αυτός με τη σειρά του μεγάλη αδυναμία στα γρήγορα αυτοκίνητα!

Tσέκαρε και αυτά: