Πωλίνα Βετσίνοβα

Η Πωλίνα Βετσίνοβα είναι ένα από τα κορίτσια που θα δούμε να μαγειρεύει στο MasterChef 2023 και ο στόχος της είναι να αποδείξει πως δεν είναι μόνο μια ζαχαροπλάστης, αλλά πως μπορεί να πετύχει σε όλους τους τομείς της γαστρονομίας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H ζαχαροπλάστης βρέθηκε στις οντισιόνς και εντυπωσίασε τους κριτές με τις μαγειρικές της ικανότητες και με τον τρόπο που λειτουργεί μέσα στην κουζίνα! Και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρει την πολυπόθητη ποδιά και να μπει στη βίλα του ριάλιτι μαγειρικής.

  • Πωλίνα Βετσίνοβα : Βιογραφικό, ηλικία, oι δύσκολες στιγμές στην Ουκρανία, η πασχαλίτσα και το ζαχαροπλαστείο

Η Πωλίνα είναι 20 ετών και κατάγεται από το Ντονέτσκ της Ουκρανίας, μια περιοχή που έχει πληγεί από τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει η Ρωσία κατά της χώρας της. Ήρθε στην Ελλάδα για σπουδές στο business organization και η ζαχαροπλαστική ήταν αυτή που κέρδισε την καρδιά της.

Μαζί με τον σύντροφο της και ένα φίλο τους αποφάσισαν να δημιουργήσουν το δικό τους ζαχαροπλαστείο στο Παλαιό Φάληρο.

Είναι ένα κορίτσι το οποίο διαβάζει πολύ τα βιβλία μαγειρικής της και θέλει κάποια στιγμή να δημιουργήσει τη δική της σχολή ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα και να διδάξει τον κόσμο την τέχνη του γλυκού.

  • Οι δύσκολες στιγμές στην Ουκρανία

Η Πωλίνα Βετσίνοβα πονάει πολλά για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα της και προσπαθεί κάθε δυο μέρες να μιλά με τη γιαγιά της και τον παππού της οι οποίοι βρίσκονται εκεί. Πολλές φορές δεν μπορεί να τους δει στις βιντεοκλήσεις που κάνουν διότι κόβεται το ρεύμα και είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές. Θέλει να σταματήσει ο πόλεμος έτσι ώστε να μπορέσει να βρεθεί κοντά στους δικούς της και να τους σφίξει στην αγκαλιά της.

  • Μια πασχαλίτσα για το άγχος

Στις οντισιόνς του MasterChef είχε ένα πολύ ιδιαίτερο γούρι μαζί της. Μια μικρή πασχαλίτσα η οποία ήταν αυτή που χρειαζόταν για να μπορέσει να ηρεμήσει και να δημιουργήσει το μοναδικό πιάτο της.

H πασχαλίτσα της είναι ένα πολύ γλυκό timer και τη συντροφεύει στο παιχνίδι.

Tσέκαρε και αυτά :