Poor Things

Η ταινία “Poor Things” είναι το νέο project του σκηνοθέτη , Γιώργου Λάνθιμου, και πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να τη δουν αλλά θα πρέπει να έχουν υόψιν τους πως πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη ταινία.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το ΜΡΑ αποφάσισε να κρίνει την ταινία ως “ακατάλληλη” καθώς περιέχει gore εικόνες, απρέπη εκφορά λόγου, γραφικό γυμνό και το σεξουαλικό περιεχόμενο είναι διάχυτο!

Η ταινία θα φέρει το σήμα “R-rated” καθώς δε θα μπορούν να τη δούν όλες οι ηλικίες διότι το περιεχόμενο μπορεί να προκαλέσει περίεργα συναισθήματα στο κοινό.

Στη νέα ταινία του Λάνθιμου “Poor Things” συμμετέχουν ηθοποιοί όπως είναι ο Μαρκ Ραφάλο, η Έμα Στόουν, ο Γουίλιεμ Νταφόε και ο Κρίστοφερ Άμποτ.

Το ομότιτλο βιβλίο του Αλασντάιρ Γκρέι γίνεται ταινία και πρόκειται για ένα βικτωριανού παραμύθι έρωτα, επιστημονικής πρόκλησης και ανακάλυψης.

Στην ταινία θα δούμε την Μπελ Μπάξτερ να έρχεται στη ζωή μετά από την παρέμβαση ενός ιδιοφυή επιστήμονα και πολλά έχουν να γίνουν.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ των Καννών.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Τόνι Μακναμαρα.

Ο Λάνθιμος για μια ακόμη φορά δημιουργεί ένα έργο το οποίο δεν μοιάζει με κανένα άλλο και θέλει να σπάσει τα στερεότυπα με τον δικό του τρόπο!

Περιμένουμε να δούμε την νέα του δουλειά καθώς έχει καταφέρει να δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες στον κόσμο του Χόλυγουντ ο οποίος περιμένει να μάθει του λόγους για τους οποίους κρίθηκε ακατάλληλη η ταινία! Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον!

Ο Λάνθιμος θεωρείται ένας από τους πιο ταλάντούχος σκηνοθέτες της γενιάς του και κάθε του project προκαλεί το ενδιαφέρον όλων ενώ υπάρχουν ηθοποιοί οι οποίοι έχουν εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία να συνεργαστούν μαζί του.

Περιμένουμε να δούμε τη νέα ταινία και σίγουρα θα κάνουμε κριτική!

Tσέκαρε και αυτά: