Πόρος

Ο Πόρος είναι ένα νησί του Αργοσαρωνικού το οποίο επιλέγεται κάθε χρόνο από τουρίστες και εκδρομείς οι οποίοι θέλουν να κάνουν ολιγοήμερες διακοπές, χωρίς να είναι μακριά από την πρωτεύουσα και είναι μια ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να διασκεδάσουν και να χαλαρώσουν χωρίς να ταλαιπωρηθούν.

Στο νησί θα μπορέσεις να κάνεις βόλτες, να απολαύσεις κοκτέιλς και ωραίο φαγητό, ενώ οι παραλίες σε περιμένουν για βουτιές και απόλυτη χαλάρωση κάτω από τον καυτό ήλιο.

Οι τρεις παραλίες που έχουμε ξεχωρίσει είναι οι εξής :

#1. Ασκέλι

Μια παραλία η οποία είναι ιδανική για όσους αναζητούν μια ξαπλώστρα για να χαλαρώσουν ενώ όσοι έχουν οικογένεια, σίγουρα θα έχουν το κεφάλι τους ήσυχο! Θεωρείται η “κοσμική παραλία” του νησιού και απέχει 2χλμ από τη Χώρα.

#2.Λιμανάκια της Αγάπης

Μια… ρομαντική παραλία θα μπορούσε να πει κανείς αφού είναι ένα μέρος το οποίο επιλέγουν πολλά ζευγάρια για να ηρεμήσουν και να απολαύσουν τον έρωτα τους σε γαλαζοπράσινα νερά και τα πεύκα τριγύρω φροντίζουν να είναι οι στιγμές prive. Διαθέτει χρυσή άμμο και είναι ένα μέρος ιδανικό για φωτογραφίες.

#3.Βαγωνιά

Μια από τις παραλίες που έχει ο Πόρος και πρέπει να πας ASAP είναι η Βαγωνιά καθώς είναι υπέροχη και υπάρχει ιστορία εδώ! Υπάρχει μια… βυθισμένη πολιτεία και κάνοντας τμεγάλες βουτιές θα μπορέσει να διακρίνεις θεμέλια από μια παλιά περιοχή!

 

Τσέκαρε και αυτό : DIY scrub : Κάνε απολέπιση στα χείλη με αυτόν τον τρόπο