Πως να καταλάβεις ότι του αρέσεις

Πώς να καταλάβεις ότι του αρέσεις είναι το μέγα ερώτημα που τριβελίζει όλα τα μυαλά όλων μετά από μια συνάντηση, μία γνωριμία, μία επαφή κάτι τέλος πάντων.

ad

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δείξει κάποιος ότι του αρέσει το πρόσωπο που γνώρισε και παρά το γεγονός ότι στο citynow.gr είμαστε φαν του ευθύ τρόπου και άμεσου χωρίς περιστροφές, ωστόσο, επειδή αυτό σπάνια γίνεται έχουμε εντοπίσει για εσάς κάποια tips. Κάποια μικρά μυστικά που μπορεί να δείχνουν ότι του αρέσεις.

Το πρώτο που πρέπει να παρατηρήσεις είναι αυτό που λέμε γλώσσα του σώματος. Ένας άνθρωπος, ο οποίος μπορεί να του μιλάει ο καθένας τριγύρω του, αλλά κάθε φορά που απαντάει σου ρίχνει και κλεφτές ματιές ε δεν μπορεί κάτι του αρέσει πάνω σου. Επίσης, εάν είστε σε παρέα και γελώντας με τα αστεία σου σε ακουμπάει κάτι σημαίνει κι αυτό. Ξέρετε αυτό το άγγιγμα και καλά “πόσο πλάκα έχεις”.

Στο ίδιο παρονομαστή είναι και όταν αυτός ο άνθρωπος για να σου εξηγήσει κάτι μπορεί πχ να σε πιάσει από το ώμο, έτσι ώστε και καλά να δώσει βαρύτητα στα λεγόμενά του.

Το δεύτερο σημάδι είναι αυτό που λέμε το άγγιγμα των ματιών. Το έντονο κοίταγμα είναι πολύ βασικό σημάδι. Ειδικά όταν αυτός που θέλουμε να μάθουμε σας κοιτάει επίμονα ακόμα και όταν τον κοιτάτε και εσείς, τότε έχουμε θεματάκι εδώ. Πολλές φορές, κάποιος που σας κοιτάει επίμονα, εάν τον κοιτάξετε την ίδια ώρα και εσείς μπορεί να κλείσει λίγο το βλέμμα του όπως κάνουμε για να δούμε κάτι καλύτερα. Και αυτό σημαντικό σημάδι. Εάν επίσης πει ένα αστείο και γελάσει όλη η παρέα, αλλά αυτός κοιτάξει εσάς, τότε είναι γιατί τον νοιάζει μόνο εσείς να τον βρήκατε πνευματώδες αυτό που είπε.

Τρίτο σημάδι είναι όταν αυτός ο άνθρωπος αρχίσει να μιλάει για τον εαυτό του, τις συνήθειές του, το πώς λειτουργεί, τα επαγγελματικά του. Αυτό το κάνει γιατί θέλει εσείς να ξέρετε για εκείνον πράγματα και ίσως να καταφέρει να σας εντυπωσιάσει. Εάν μετά σας βομβαρδίσει και με ερωτήσεις για εσάς, ε τότε τι άλλο θέλετε πια για να πιστέψετε ότι του αρέσετε!

Η νευρικότητα είναι το τέταρτο σημάδι. Όταν αρέσουμε σε κάποιον αυτός ο κάποιος θα έχει μία ένταση στις κινήσεις του. Μπορεί διαρκώς να φτιάχνει για παράδειγμα το κασκόλ του ή να τρίβει τα χέρια του ή να αλλάζει διαρκώς στάση με τα πόδια του.

Το πέμπτο σημάδι είναι πως αυτός ο άνθρωπος μπορεί να αρχίσει να σε πειράζει! Δεν χάνει την ευκαιρία για να στην πει ελαφρώς ή για να σε στριμώξει διακριτικά σε μία κουβέντα. Το κάνει πάντα ευγενικά απλά με αυτό τον τρόπο της κοντρίτσας προσπαθεί να σου τραβήξει την προσοχή.

Πώς να καταλάβεις ότι του αρέσεις λοιπον; Και η απάντηση δόθηκε! Απλά μελετήστε τα σημάδια!
Ad