σχέση

Έχεις επιλέξει εδώ και καιρό να στρωθείς στη δουλειά, να αράξεις με τους φίλους σου και να κάνεις πράγματα για εσένα! Και ξαφνικά βλέπεις πως υπάρχει το ενδεχόμενο να μπεις σε μια σχέση και κάπως τα πράγματα  γύρω σου «παγώνουν»!

Εκεί που είχες την ηρεμία σου και άκουγες μόνο τα παράπονα των φίλων σου για το αμόρε που δεν έχει σταματήσει να κάνει διαολιές και τσαχπινιές, τώρα ξαφνικά βρέθηκες στη θέση τους καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από κάτι που αρέσει, που σου εκδηλώνει πως θέλει να κάνει σχέση μαζί σου και εσύ είσαι στα ουράνια αλλά τραβάς και με ένα σχοινάκι το χέρι σου για να κατέβεις από τα σύννεφα!

Κοίταξε να δεις, είναι σημαντικό να έχουμε ισορροπίες στη ζωή μας και το σημαντικότερο όλων είναι να έχεις έρωτα στη ζωή σου γιατί αυτόματα σου δίνει έμπνευση και αποκτάς ένα είδος αυτοπεποίθησης που ίσως να είχες ξεχάσει! Ωραία και η δουλειά, ωραία και τα ξενύχτια με φίλους και γνωστούς αλλά ορισμένες φορές έχεις την ανάγκη να βρεθείς με έναν άνθρωπο στο κρεβάτι σου, να σε πάρει μια αγκαλιά και απλά να χαθείς!

Δεν είναι κακό να «χαλάσεις» λιγουλάκι την καθημερινότητα σου! Έχεις και εσύ ανάγκη να νιώσεις πως υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος θέλει να είναι στο πλευρό σου και θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα και ωραία! Προφανώς, ο σκοπός είναι να βρεθείς με έναν άνθρωπο ο οποίος θα σε ηρεμεί και όχι να σου προκαλεί νεύρα! Αν είναι να έχεις εντάσεις τις οποίες δεν μπορείς να διαχειριστείς, καλύτερα άστο!

Μια σχέση δε θα σε χαλάσει! Δε θα σου καταστρέψει την καθημερινότητα και δε θα σου κάνει κακό! Χαλάρωσε λίγο τις άμυνες σου και προσπάθησε να αφήσεις το άτομο που πιστεύεις ότι αξίζει, να σε πλησιάσει! Και θα περάσεις πολύ όμορφες στιγμές!

Οπότε, όχι! Μια σχέση δε θα σου χαλάσει την καθημερινότητα αν είσαι ξεκάθαρος/η και πεις ανοιχτά αυτά θέλεις και αυτά που δε σου αρέσουν!