Post Malone

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, ράπερ και παραγωγός Post Malone είναι πανευτυχής καθώς ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο του παιδί με την επί χρόνια σύντροφό του, την οποία κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μιλώντας στο TMZ, ο μουσικός δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου, δεν υπήρξα πιο ευτυχισμένος από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Ώρα να φροντίσω το σώμα μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου και να δώσουμε όσο περισσότερη αγάπη».

Πηγές ανέφεραν στο δημοσίευμα ότι το ζευγάρι γιόρτασε την είδηση διοργανώνοντας ένα ιδιωτικό πάρτι για τους φίλους και την οικογένειά τους το Σαββατοκύριακο. Η είδηση έρχεται με αφορμή την ανακοίνωση του νέου άλμπουμ του Post με τίτλο «Twelve Carat Toothache» που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου.

Θα έχει διάρκεια περίπου 45 λεπτών, αποτελώντας το μικρότερο άλμπουμ του τραγουδιστή μέχρι σήμερα. Ο ράπερ είναι επίσης γνωστός για την εκκεντρική του εμφάνισή, η οποία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ξεχωριστά τατουάζ προσώπου. Επίσης όπως έχει ο ίδιος ανακοινώσει, ξόδεψε το ιλιγγιώδες ποσό των 1,1 εκατομμυρίων λιρών για νέους διαμαντένιους κυνόδοντες που του χάρισαν ένα εντυπωσιακά λαμπερό χαμόγελο.

Τσέκαρε και αυτό : Ντίσνειλαντ : Οι ταινίες της Pixar σε περιμένουν